Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí marketingového oddělení

19.06.2014

Společnost Stoklasa textilní galanterie s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí marketingového oddělení v lokalitě Kravaře.

Zaměstnavatel Stoklasa textilní galanterie s.r.o.
Adresa pracoviště Záhumenní 453
747 21 Kravaře
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.930523, 18.029856
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 28 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Bakalářské
Požadujeme Angličtina - Aktivní

Další informace
VŠ (min. Bc.) – podmínkou; aktivní znalost AJ slovem i písmem – podmínkou, praxe min. 3 roky na seniorské pozici v marketingu; znalost prostředí obchodu a e-shopu, orientace v nových trendech e-commerce, zkušenost s internetovým marketingem (Google Adwords, Seznam Sklik, sociální sítě), perfektní znalost základních principů a pojmů online marketingu a internetu
přehled v současných trendech online propagace, kreativní marketingové myšlení podpořené praxí, praktické znalosti vedení týmu, vyjednávací schopnosti, aktivní přístup, ochota se dále vzdělávat; analytické myšlení.
Náplň práce: podíl na přípravě, operativním řízení a kontrole marketinkových aktivit společnosti v ČR a v zahraničí; monitoring a analýza trhu, hledání příležitostí na evropské a světové úrovni
kompletní zodpovědnost za marketingovou strategii včetně středně a dlouhodobého plánování; návrh a realizace marketingových online a offline kampaní; vedení a rozvoj týmu IMKT specialistů (PPC, SEO, copywriting, grafika), rozšiřování dle aktuálních potřeb, reporting vedení společnosti, zodpovědnost za mediální a grafický obraz společnosti; sledování ukazatelů (Google Analytics), návrh a doporučení opatření; kompletní exekuce kampaní (návrh, grafické zpracování, spuštění, vyhodnocení, reporting), komunikace s ostatními odděleními společnosti.
KO: Havlínová Pavla, e-mail: kariera@stoklasa.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  227085056

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/227085056

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce