Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí nově připravovaného oddělení zadávání centrálního nákupu služeb a produktů na odboru investic a evropských programů

12.07.2014

Společnost Olomoucký kraj hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí nově připravovaného oddělení zadávání centrálního nákupu služeb a produktů na odboru investic a evropských programů v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Olomoucký kraj
Adresa pracoviště Jeremenkova 1191
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.591189, 17.276571
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 18 150 až 27 290 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Požadavky:
- VŠ vzdělání, obor ekonomika, právo výhodou
- znalosti oboru: zákon o veřejných zakázkách, zákon o krajích
- zkušenost v řízení kolektivu: 3 roky v posledních 5 letech podmínkou
- praxe ve veřejné správě: v posledních 3 letech výhodou
- praxe v oboru: v posledních 3 letech výhodou
- jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet

Druh práce: komplexní koordinace postupů veřejného zadavatele při zadávání veřejných zakázek za používání různých druhů zadávacího řízení.

Charakteristika vykonávané práce: komplexní koordinace zajištění podkladů pro centralizované zadávání, administrace veřejných zakázek zadávaných v rámci centralizovaného zadávání, komplexní koordinace a administrace veřejných zakázek zadávaných prostřednictvím elektronické aukce, evidence veřejných zakázek, zpracování smluvní agendy k administrovaným veřejným zakázkám.

Místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje. Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve.

K přihlášce připojte:
- životopis s uvedenými údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností
- originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost, vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, je nutné doložit bezúhonnost čestným prohlášením
- ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání
- osvědčení dle zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů
- čestné prohlášení dle ustanovení § 2 zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Přihlášky s požadovanými doklady zašlete na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje, Kancelář ředitele, Oddělení personálních věcí a vzdělávání, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc. Nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 31. 7. 2014 do 12:00 hodin. Kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Ing. Miroslav Kubín, tel.: 585 508 532, email: m.kubin@kr-olomoucky.cz.

Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.

Do VŘ doplnit - Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na www.kr-olomoucky.cz - volná pracovní místa na KÚOK - přihláška do výběrového řízení - formulář. Dokument lze otevřít a stahovat pouze přes internet.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  231699968

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/231699968

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Olomoucký kraj

Zdroj:  Úřad práce