Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Přejímací technici autoservisu/vedoucí autoservisu

01.05.2018

Společnost A.T. AUTOSERVIS s.r.o.-001 hledá nové zaměstnance na pozici Přejímací technici autoservisu/vedoucí autoservisu v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel A.T. AUTOSERVIS s.r.o.-001
Adresa pracoviště Bořivojova 685
130 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0828273, 14.4484715
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi technici podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Požadované vzdělání: SŠ s maturitou / SOU v oboru automechanik.
Podmínkou: praxe min. 5 let v autoopravárenství jako přejímací technik popř. vedoucí, zkušenost s opravami vozů evropských a korejských značek. Zajištění správného chodu servisu, vedení týmu zaměstnanců, zodpovědnost za vysokou kvalitu poskytovaných služeb, nastavení efektivnosti a hospodárnosti servisu, nastavení a dodržení interních směrnic. Loajalita, vysoký stupeň odbornosti, orientace na kvalitu provedené práce.

Pracovní náplň: znalost mechanických oprav, převzetí zakázky od zákazníka, stanovení ceny opravy a termínu dokončení, komunikace s automechaniky, řízení a plánování prácí mechaniku, kontrola práce automechaniků, objednávaní náhradních dílu a materiálů, průběžný kontakt se zákazníkem o rozsahu a ceně opravy, předání vozidla a předvedení opraveného vozu se zákazníkem, řešení problémových případů, poradenství pro zákazníky servisu.

Požadujeme: středoškolské vzdělání nebo odborné vyučení s maturitou, komunikativnost, výborné reference z předchozího zaměstnání, samostatnost, bezúhonnost, profesionální vystupování, výborné organizační a komunikační schopnosti, orientace na zákazníka, schopnost řešit problémové situace, empatii, odborné zkušenosti, obchodní dovednosti

Nabízíme: perspektivní zaměstnání v prosperující a stabilní společnosti, jistý pracovní poměr v případě odpovídajících pracovních výsledků, motivační osobní ohodnocení. Nástupní plat 20 000 Kč.

Pro výběrové řízení požadujeme zaslání životopisu a motivačního dopisu na adresu: e-mail: atautoservis@volny.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  251319296

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/251319296

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti A.T. AUTOSERVIS s.r.o.-001

Zdroj:  Úřad práce