Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí obchodní skupiny/Manager - Olomouc

05.02.2015

Společnost KK PROMOTION s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí obchodní skupiny/Manager - Olomouc v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel KK PROMOTION s.r.o.
Adresa pracoviště Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.5955023, 17.2518043
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Do nově otevřené pobočky reklamní, marketingovo-obchodní společnosti hledáme aktivně-komunikativní osobnosti se zápalem a chutí pracovat.
Popis pozice: reprezentuje společnost při vytváření a udržování obchodních vztahů a jednání s partnery, má v kompetenci vedení a kontrolu nad obchodním týmem, rozdělování úkolů, školení, současně motivovat a hodnotit, příprava materiálů a podkladů pro jednání s koncovými klienty, administrativní práce spojená s prezentací společnosti + marketingové průzkumy, každodenní vzdělávání v oblasti obchodní sféry.
Nabízíme: zázemí silné společnosti, kariérní růst, aktivní vzdělávání v oblasti obchodu a marketingu, firemní benefity, zajímavé nadstandartní platové ohodnocení od 22.000,- Kč/čistého, pracovní doba PO - PÁ od 8:00 - 17:00 hod. Možnost práce na HPP, dohodu o provedení práce, jiné.
Požadujeme: zkušenosti s obchodem/marketingem, orientace v obchodní legislativě, znalost marketingových metod, výborné komunikační dovednosti, reprezentativní vzhled, vysoký etický a morální profil, organizační a argumentační dovednosti, managerský a obchodní potenciál, odolnost vůči stresu, zodpovědnost, SŠ vzdělání, nástup ihned.
První kontakt je možný POUZE telefonicky nebo mailem. Podmínkou přijetí je osobní pohovor na pobočce v Brně.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  252184576

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/252184576

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KK PROMOTION s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce