Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí oddělení daňového řízení a správních činností na odboru ekonomickém

17.01.2015

Společnost Olomoucký kraj hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí oddělení daňového řízení a správních činností na odboru ekonomickém v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Olomoucký kraj
Adresa pracoviště Jeremenkova 1191
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.591189, 17.276571
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 18 790 až 28 250 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Druh práce: posuzování veřejnoprávních smluv z hlediska souladu s právními předpisy a veřejným zájmem a řešení sporů z veřejnoprávní smlouvy zpravidla vícestranné a mezi subjekty veřejné správy, je-li alespoň jednou ze smluvních stran kraj nebo obec s rozšířenou působností.

Charakteristika vykonávané práce: zabezpečuje a provádí výkon správních činností dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád v agendách metodického a odvolacího orgánu dle zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, při porušení rozpočtové kázně dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních samosprávných celků, při správě a vymáhání pohledávek ze správních řízení vedených odbory krajského úřadu, při vydávání souhlasu s uzavřením veřejnoprávních smluv dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích; zabezpečuje úkoly krajského úřadu dle zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, osvědčuje a kontroluje pořádání veřejných sbírek dle zákona č. 117/2001 Sb., o veřejných sbírkách; zabezpečuje a provádí metodiku inventarizace majetku Olomouckého kraje dle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví a vyhlášky č. 270/2010 Sb., o inventarizaci majetku a závazků; zjišťuje prvotní náklady na odstranění škod na majetku kraje, obcí, státu a fyzických i právnických osob dle zákona č. 12/2002 Sb., o státní pomoci při obnově území

Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve. Místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje.

Požadavky:
- VŠ vzdělání, obor vzdělání ekonomika nebo právo výhodou
- znalosti oboru: zákon o krajích, daňový řád, zákon o místních poplatcích, zákon o loteriích a jiných podobných hrách, zákon o veřejných sbírkách, zákon o rozpočtových pravidlech územních samosprávných celků, vyhláška o inventarizaci
- zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při správě daní a poplatků výhodou
- zkušenost v řízení kolektivu výhodou
- praxe ve veřejné správě výhodou
- praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet

V přihlášce je nutné uvést, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení na dané místo v členění dle tabulky (např. praxe ve státní správě nebo samosprávě od … do … u organizace .. název, popř. reference sdělí .. jméno, příjmení, kontakt).

Přihlášky s požadovanými doklady zašlete na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje, Kancelář ředitele, Oddělení personálních věcí a vzdělávání, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc. Nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 30. 1. 2015 do 12:00 hodin.
Kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Ing. Jiří Juřena, telefon 585 508 502, email: j.jurena@kr-olomoucky.cz.

Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.
Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na www.kr-olomoucky.cz - volná pracovní místa na KÚOK - přihláška do výběrového řízení - formulář. Dokument lze otevřít a stahovat pouze přes internet.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  252820480

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/252820480

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Olomoucký kraj

Zdroj:  Úřad práce