Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technolog,konstruktér a zkušební technik ocelových konstrukcí a potrubí

01.05.2018

Společnost CEPS a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Technolog,konstruktér a zkušební technik ocelových konstrukcí a potrubí v lokalitě Jesenice.

Zaměstnavatel CEPS a.s.
Adresa pracoviště Belnická 628
252 42 Jesenice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9686796, 14.5272193
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 18 000 až 45 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konstruktér podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
první kontakt emailem - výhradně, časté pracovní cesty v rámci EU i mimo EU. Prováděná práce : speciální zkoušky a servis na vysokotlakých ocelových potrubích (plynovody, ropovody, produktovody), především jejich zkoušení v rámci přípravy na provoz (čištění, kalibrace, zkoušení, sušení), ověřování integrity po dlouhé době provozu (speciální zkoušky), inertizace potrubí a zařízení dusíkovými směsmi, chemické čištění potrubí před zkouškami nebo opravami - blíže www.ceps-as.cz. Teoretické i praktické práce v aplikovaném výzkumu a ve vývoji specializovaných zařízení.
Pracovní doba je pružná, přizpůsobuje se provozním potřebám našich zákazníků.
Mzda je odvozena od konkrétních kvalifikací a způsobilostí, kterými pracovník disponuje, mzda má vysoký podíl výkonové složky v závislosti na konkrétním hodnocení výkonů pracovníka. Požadujeme nadstandardní pracovní výkony a nabízíme za ně nadstandardní mzdy.
Nabízíme velmi zajímavou práci v oboru, kde se řadíme k evropské špičce. Ovšem tomu musejí také odpovídat naše pracovní výkony.
Jsme a trvale chceme být velmi dobrým týmem - proto klademe velký důraz na schopnost týmové práce a zvládání vztahů se spolupracovníky.
Požadujeme : technické vzdělání v oboru ocelových konstrukcí (stavař nebo strojař, minimálně průmyslovka, učební obor s maturitou není dostatečnou kvalifikací pro nedostatek obecně odborného základu), vysokou pracovní motivaci, zájem a vůli o další zvyšování kvalifikace, velmi dobrou schopnost integrace do pracovního kolektivu, ochotu často cestovat na delší dobu práce mimo domov (i několik týdnů), dobrý zdravotní stav (je požadován pro získávání speciálních kvalifikací podle příslušného zákona či normy), řidičský průkaz alespoň B, CE výhodou, základní znalost angličtiny, ruština výhodou, dobrou uživatelskou zkušenost s MS Word a MS Excel, zkušenost s CAD systémy je výhodou.
Vzhledem k následnému získávání kvalifikací podle zákona 174/1968 je nezbytná znalost češtiny v úrovní dobrého pochopení technických dokumentů (norem).
Nemáme požadavek na dosavadní praxi, místo je velmi vhodné pro absolventy průmyslovky nebo VŠ příslušného směru, kteří mají možnost postupně získávat specializované kvalifikace.
Dobrá fyzická kondice je užitečná, práce vesměs probíhají na potrubích ve volném terénu a za všech počasí. Máme velmi dobrý systém pracovní lékařské péče, rozsáhlý systém zaměstnaneckých výhod.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  260808960

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/260808960

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti CEPS a.s.

Zdroj:  Úřad práce