Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Disponent přeprav

Společnost Joppa Logistics s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Disponent přeprav v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Joppa Logistics s.r.o.
Adresa pracoviště Litovelská 26
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.5967781, 17.2375499
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Požadujeme: minimálně SŠ vzdělání, praxi v oboru výhodou, orientaci v oblasti dopravy, řidičský průkaz sk. B, znalost práce na PC (Excel, Word, Outlook, PowerPoint), znalost programů Pohoda, RAAL výhodou, znalost AJ nebo NJ výhodou, časovou flexibilitu, spolehlivost, zodpovědnost a loajalitu, příjemné a sebejisté vystupování, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresu, schopnost pracovat pod tlakem, odhodlanost, komunikativnost a obchodní zkušenost (obchodní duch) podmínkou.
Stěžejní náplň práce: zabezpečení mezinárodní a vnitrostátní dopravy, aktivní budování dobrých vztahů s klienty, samostatné zpracování nabídek na dopravu, komunikace s řidiči, vypracovávání objednávek a administrativa s nimi spojená, sledování vytíženosti dopravní techniky.
Nabízíme: zázemí ve stabilní a expandující české společnosti, kreativní a perspektivní práci, motivující finanční ohodnocení na základě produktivity vlastní práce, možnost profesionálního růstu, příjemné pracovní prostředí, zaměstnanecké výhody. Minimální výše hrubé mzdy je 20.000,- Kč (výše mzdy závisí na délce praxe a také na výkonu daného pracovníka). Nástup možný ihned.
Pokud Vás náš inzerát zaujal, prosím, zašlete životopis s motivačním dopisem POUZE na adresu: hana.bartosova@joppa.cz. do předmětu uveďte, pracoviště Olomouc.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  262353664

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/262353664

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Joppa Logistics s.r.o.

Zdroj: Joppa Logistics s.r.o.