Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Organizátor zábavně-vědomostních hospodských kvízů, společenských soutěžních událostí

22.06.2015

Společnost Jaroslav Vrtek hledá nové zaměstnance na pozici Organizátor zábavně-vědomostních hospodských kvízů, společenských soutěžních událostí v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Jaroslav Vrtek
Adresa pracoviště Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.5955023, 17.2518043
Úvazek plný nebo zkrácený, jednosměnný provoz
Plat 10 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Přijmeme regionální organizátory pro vědomostní kvízy, které se budou pravidelně pořádat ve všech okresních městech České republiky. Upřednostníme charismatické komunikativní jedince, kteří dokáží samostatně pracovat a mají pozitivním přístup k životu. Jedná se o práci v místě bydliště.

Nabízíme: oblíbenou formu home-office, energický kolektiv, soutěživé a motivační prostředí, volnou pracovní dobu, spravedlivé finanční ohodnocení, tedy podíl z prodaných vstupenek na Vámi organizované akce.

Jedná se o dohodu o provedení práce či Smlouvu o uměleckém výkonu. Nástup 1. 6. 2015 nebo 1. 7. 2015.

Požadavky: komunikativnost, nadšení pro týmovou spolupráci v okolí tvého bydliště, důslednost, preciznost, příjemné vystupování, znalost sociálních sítí (Facebook, Google+ a jiné), znalost sdílených dokumentů Google, MS OFFICE, účast na povinných celo-firemních poradách konaných v Praze 4 x do roka, zkušenost s telefonickým domluvením obchodní schůzky, prokazatelné obchodní zkušenosti, tah na branku, dochvilnost, příjemný zevnějšek, profesionální vystupování, vlastní počítač a stálé připojení k internetu, minimálně 2 volné hodiny denně nebo 10 hodin týdně, povinnost se účastnit všech svých domluvených akcí a být moderátorovi k ruce.

CV zasílejte POUZE na info@kvizuj.cz nebo volejte 777 640 202. Více na www.kvizuj.cz. Osobní přijímací pohovor bude probíhat na centrále společnosti na adrese Sousedíkova č.p. 973/9, Praha.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  272898816

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/272898816

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Jaroslav Vrtek

Zdroj:  Úřad práce