Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí oddělení financování a účetních dat ve školství na odboru školství, mládeže a tělovýchovy

31.07.2015

Společnost Olomoucký kraj hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí oddělení financování a účetních dat ve školství na odboru školství, mládeže a tělovýchovy v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Olomoucký kraj
Adresa pracoviště Jeremenkova 1191
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.591189, 17.276571
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 18 790 až 28 250 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Druh práce: metodické usměrňování a organizace hospodaření s rozpočtovými prostředky podle jednotlivých příjmových a výdajových oblastí kapitoly.
Charakteristika vykonávané práce: zajišťování komplexního výkonu státní správy v oblasti rozpisu přímých výdajů, samosprávných činností a specifických dotačních titulů na úseku rozpočtování a financování školství, samostatné řešení nejsložitějších koncepčních a metodických úkolů v oblasti ekonomické orientace, stanovování zásad ekonomického chování škol a školských zařízení a prostřednictvím normativu vytváření podmínek pro rozvoj oborů v souladu s požadavky kraje na strukturu pracovních sil a uplatnění absolventů v praxi, koordinace zpracování účetních závěrek a finančního vyúčtování jiných výdajů a specifických dotačních titulů, účtování o poskytnutých prostředcích, kontroly hospodaření u školských organizací jiných zřizovatelů než je Olomoucký kraj, metodická činnost.
Místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje. Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve.

Požadavky:
- VŠ vzdělání, obor ekonomika výhodou
- znalosti oboru: školská legislativa, účetnictví, financování příspěvkových organizací, finanční kontrola, správní řád, zákon o krajích
- zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při finančním hospodaření územních samosprávných celků a jeho přezkumu výhodou
- zkušenost v řízení kolektivu výhodou, praxe ve veřejné správě výhodou, praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, němčina nebo francouzština) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet

Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefonní spojení (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis.
V přihlášce je nutné uvést, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení na dané místo v členění dle tabulky (např. znalost práce s výpočetní technikou - v jakých programech, praxe ve státní správě nebo samosprávě od … do … u organizace .. název, popř. reference sdělí .. jméno, příjmení, kontakt).
K přihlášce připojte: životopis s uvedenými údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností (zaměřit se na informace ve vztahu k požadovaným dovednostem); originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost, vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, je nutné doložit bezúhonnost čestným prohlášením; ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; osvědčení dle zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů; čestné prohlášení dle ustanovení § 2 zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Přihlášky s požadovanými doklady zašlete na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor kancelář ředitele, Oddělení řízení lidských zdrojů, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc. Nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 14. 8. 2015 do 12:00 hodin. Kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA, telefon 585 508 856, email m.gajdusek@kr-olomoucky.cz.

Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnut

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  282876928

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/282876928

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Olomoucký kraj

Zdroj:  Úřad práce