Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Operátor/ka zákaznického centra s aktivní maďarstinou

02.02.2017

Společnost Robert Bosch odbytová s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Operátor/ka zákaznického centra s aktivní maďarstinou v lokalitě Mikulov.

Zaměstnavatel Robert Bosch odbytová s.r.o.
Adresa pracoviště K Vápence 1621
692 01 Mikulov
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.809191, 16.628562
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 26 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi operátor podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
30.1.2017/ Životopis v ČJ a HU zašlete na email: radka.lehotska@cz.bosch.com, nejvhodnější kandidáti budou kontaktováni ke sjednání osobního pohovoru (+ověření znalosti HU). Vždy uvést pozici, na kterou reagujete. Jedná se o zástup za mateřskou dovolenou.
Poskytování informací o výrobcích a službách společnosti po telefonu, přijímání objednávek od klientů. Poskytování okamžité podpory a řešení informativních dotazů zákazníků týkající se všech produktů a služeb společnosti po telefonu. Řešení reklamací a požadavků zákazníků, vedení evidence objednávek zákazníků. Vedení administrativy spojené s hlasovými službami.
Pracovní doba pružná od 8:00 do 17:00 hod. (8,5 hod./den).
Min. SŠ vzdělání, technické zaměření a zkušenosti výhodou. Znalost maďarského jazyka slovem i písmem podmínkou! (rodilý mluvčí, praxe ze zahraničních pobytů vítána). Výborné komunikační schopnosti, znalost práce na PC, flexibilita a schopnost samostatného řešení problémů.
Týden dovolené navíc, příspěvek na stravování, příspěvek v době pracovní neschopnosti, příspěvek na dopravu do zaměstnání a další benefity). Místo výkonu práce Mikulov.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  321550848

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/321550848

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Robert Bosch odbytová s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce