Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Operátor/ka telefonního centra

08.02.2017

Společnost ESSOX s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Operátor/ka telefonního centra v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel ESSOX s.r.o.
Adresa pracoviště F. A. Gerstnera č.e. 52
370 01 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9691879, 14.4720688
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 15 500 Kč
Nabízený plat je pro profesi operátor podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Náplň práce: telefonický kontakt se stávajícími klenty, příchozí i odchozí hovory - poskytování informací o našich produktech a následné hledání nejvýhodnějšího řešení pro klienta, zodpovídání dotazů a řešení případných reklamací či nesrovnalostí, administrativní činnosti související s chodem call centra, práce s interními IT systémy
Požadavky: SŠ vzdělání, přátelská a proklientsky orientovaná osobnost, uživatelská znalost práce na PC (MS Office), schopnost pohotově reagovat a nabídnout alternativní řešení, velmi dobré komunikační schopnosti, jasný, srozumitelný a příjemný mluvený projev, orientace na cíl a dosažení výsledků, samostatnost, odolnosti vůči stresu, trpělivost, praxe v komunikaci po telefonu výhodou, nikoliv však podmínkou (vše, co budete pro práci potřebovat, vás rádi naučíme)
Nabízíme: zajímavou práci ve stabilním a pohodovém pracovním kolektivu, profesní rozvoj a získávání nových zkušeností, pracovní příležitost pro absolventy, kteří chtějí začít budovat svou kariéru ve finančním sektoru, možnost zdokonalení se v komunikačních dovednostech, propracovaný systém prvotního zaškolení, možnost dalšího vzdělávání v oboru, zázemí silné společnosti ze skupiny Komerční banky, a.s.
Benefity: příspěvek na penzijní/životní pojištění, stravenky, dovolená 5 týdnů, vzdělávací kurzy, občerstvení na pracovišti, příspqvek na sport/kulturu/volný čas, zvýhodněné půjčky zaměstnancům, sickdays, firemní akce.
Kontakt telefonicky Po-Pá 8-16 hod., e-mailem nebo osobně (do 18.7. na adrese Senovážné nám. 7, poté na adrese F.A.Gerstnera 52

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  328574976

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/328574976

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ESSOX s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce