Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


REALITNÍ MAKLÉŘ/KA - zprostředkovatel/ka prodeje nemovitostí

12.08.2016

Společnost EU - Grand, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici REALITNÍ MAKLÉŘ/KA - zprostředkovatel/ka prodeje nemovitostí v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel EU - Grand, s.r.o.
Adresa pracoviště Moskevská 638
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.768008, 15.0579387
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 15 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi zprostředkovatel podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Náplň práce: zajišťování prodeje a pronájmů nemovitostí, prohlídky u klienta, uzavírání smluv, poradenství klientům v oblasti realit, spolupráce v týmu zkušených kolegů, zpracování informací v interním systému.
Zaměstnanecké výhody: pravidelný příjem až 20 000,-kč, vyplácení záloh, provize z prodeje až 55 %, provize - za zprostředkování, z hypoték, za doporučení nemovitosti či klienta. Propracovaný systém vzdělávání včetně absolvování realitní akademie zakončené certifikovanou zkouškou. Možnost využití firemní SIM karty, podpora právního oddělení ZDARMA, marketingová podpora ZDARMA, podpora týmu asistentek, motivující nadstandardní výdělky, pravidelné soutěže, účast na firemních akcích, plně vybavená moderní kancelář v prestižní části Liberce. Společnost EU - Grand byla založena v roce 2004, hlavní činností je zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Nově naše společnost v reakci na stávající realitní trh zavedla novou službu - přímý výkup nemovitosti. Výkup je určen pro klienty, kteří z vážného důvodu na prodej spěchají a nemají možnost čekat na zprostředkování prodeje své nemovitosti. Jedním z mnoha dalších důvodů je exekuční řízení, zástavní práva, výhodná koupě jiné nemovitosti apod.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  335596288

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/335596288

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti EU - Grand, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce