Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Montážník jednoúčelových strojů

02.10.2016

Společnost CAZER s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Montážník jednoúčelových strojů v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel CAZER s.r.o.
Adresa pracoviště Šlechtitelů 583
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.580316, 17.279314
Úvazek neurčeno
Plat 90 Kč
Nabízený plat je pro profesi montážník podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Požadujeme: vzdělání SŠ nebo vyučení v oboru, samostatnost, pečlivost; manuální zručnost a orientace v technické dokumentaci, časová flexibilita, schopnost samostatně se rozhodovat, znalost práce s PC ve vztahu k práci, znalost pneumatických systémů, obecná znalost technických norem, řidičský průkaz sk. B, oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku výhodou, slušné vystupování v kontaktech se zákazníkem, bezúhonnost, dobrou pracovní morálku; praxe alespoň 1 rok.

Nabízíme: Zajímavou a kreativní práci při výrobě jednoúčelových automatizačních linek; přátelský kolektiv, služební telefon, vynikající a čisté pracovní zázemí, pracoviště v Olomouci, práci s nejnovějšími technologiemi na poli automatizace, možnost vzdělávání se a kariérního růstu; PP na dobu určitou s možností prodloužení, příspěvky na závodní stravování; služební cesty podnikovým automobilem v rámci ČR (výjimečně Evropa). Finanční ohodnocení: nástup 90 + 25,- Kč/hod.; po zkušební době: 90 + až 60,- Kč/hod.

V případě odborných dotazů k pracovnímu místu prosím kontaktujte pana Daniela Kvitu - vedoucího výroby a OTS - tel.: +420 724 096 310, email: dkvita@cazer.cz. První kontakt POUZE mailem nebo telefonicky.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  342693888

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/342693888

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti CAZER s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce