Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Kuchař/ka hotelové restaurace

01.05.2018

Společnost Česká golfová asociace s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Kuchař/ka hotelové restaurace v lokalitě Spálené Poříčí.

Zaměstnavatel Česká golfová asociace s.r.o.
Adresa pracoviště  35
335 61 Spálené Poříčí
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.817492, 15.472962
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 20 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi kuchař podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
PilsnerGolf Resort Hořehledy je zavedeným a stále se rychle rozvíjejícím prestižním golfovým areálem nedaleko Plzně (Hořehledy 35, Spálené Poříčí). Pravidelně se zde odehrávají sportovní a společenské akce na vysoké úrovni, svatby, oslavy nebo firemní prezentace a školení. Hledáme posily do našeho týmu!
Náplň práce: kompletní příprava pokrmů pro klienty golfového resortu a hotelu, příprava, kalkulace a sestavení jídelního lístku, denních menu, speciálních akcí, rautů a recepcí, objednávání surovin, zodpovědnost za stav skladu a zásob
Požadujeme: základní praxi na obdobné pozici, časovou flexibilitu a ochotu pracovat o víkendech (směnný provoz), zodpovědnost a spolehlivost
Nabízíme: zajímavou práci plnou výzev v příjemném a moderním prostředí, zázemí prosperující a atraktivní společnosti, práci v mladém kolektivu, výborné platové ohodnocení, zaměstnanecké výhody a benefity (slevu na stravování, využití služeb resortu,...), možnost ubytování přímo v resortu.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  354500096

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/354500096

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Česká golfová asociace s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce