Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


PERSONALISTA/KA - vrchní referent/rada Krajského vojenského velitelství Liberec

03.02.2017

Společnost Ministerstvo obrany hledá nové zaměstnance na pozici PERSONALISTA/KA - vrchní referent/rada Krajského vojenského velitelství Liberec v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Ministerstvo obrany
Adresa pracoviště Na Zápraží 376
460 07 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.767649, 15.051891
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 100 až 25 740 Kč
Nabízený plat je pro profesi personalista podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Jedná se o služební místo, na němž je služba vykonávaná ve služebním poměru v souladu se zákonem o státní službě na dobu neurčitou v 10. platové třídě v tarifním rozpětí 17.100,- Kč až 25.740,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe) + poskytnutí dalších pohyblivých složek platu po zapracování.
Obor služby: Organizační věci státní služby a správa služebních vztahů státních zaměstnanců, příslušníků bezpečnostních sborů a vojáků z povolání (č. 78). Pokud by na základě výsledků výběrového řízení byla na služební místo zařazena osoba, která dosud úspěšně nevykonala úřednickou zkoušku, bude přijata do služebního poměru na dobu určitou, a to s trváním 12 měsíců, zkušební doba podle § 29 odst. 2 zákona o státní službě tím není dotčena.
Nástup je možný v dubnu 2017, případně dle dohody.
Stručný popis činnosti:
Zabezpečení personální práce s vojáky v aktivní záloze a koordinace práce s organizacemi spolupracujícími s MO. Vedení přehledu o volných služebních místech u jednotek aktivní zálohy, výběr a zařazování vojáků v záloze na volná místa. Vydávání rozhodnutí o zařazení do aktivní zálohy a vyřazení z aktivní zálohy. Nakládání s osobními údaji dle zák. č. 101/2000 Sb.
Předpoklady:
Úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, dosáhla 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, má potřebnou zdravotní způsobilost, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zákonem č. 234/2014 Sb., zákon o státní službě a dalšími předpisy.
Požadavky:
Dosažení vzdělání stanoveného zákonem o státní službě pro nabízené místo, tj. vysokoškolské bakalářské vzdělání nebo vyšší odborné vzdělání. Dalším požadavkem je požadavek způsobilosti seznamovat se s utajovanými informace podle zákona č. 412/2005 Sb., o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti na stupeň utajení "Vyhrazené", komunikační dovednosti pro jednání s právnickými i fyzickými osobami, schopnost spolupracovat s ostatními členy pracovního týmu, řidičský průkaz skupiny B.
Výhodou je praxe ve veřejné správě.
Přihlášku s ostatními potřebnými přílohami lze stáhnout na webových stránkách na adrese
https://www.kvv-liberec.army.cz
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů do výběrového řízení je dne 28. února 2017

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  358372608

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/358372608

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Ministerstvo obrany

Zdroj:  Úřad práce