Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


JUNIOR projekt manažer/ka evropských a národních dotací

04.02.2017

Společnost Milana Štěpánková hledá nové zaměstnance na pozici JUNIOR projekt manažer/ka evropských a národních dotací v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Milana Štěpánková
Adresa pracoviště Kpt. Jaroše 100
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4877078, 16.6623884
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
NAPLŇ PRÁCE: příprava a zpracování podkladů k žádostem o dotaci z krajských, národních, evropských a dalších fondů, zpracování a příprava analýz, strategických studií, marketingových analýz apod., administrativa schválených žádostí o dotaci v jejich realizační a závěrečné fázi v daném dotačním programu, administrativa výběrových řízení, provádění a zpracování dotačních analýz dle zadání zaměstnavatele, další administrativní práce dle požadavků zaměstnavatele.
POŽADAVKY: SŠ/ VŠ vzdělání, ochota podávat nadstandardní výkony, znalosti v oblasti evropských a národních fondů výhodou, ale není podmínkou, znalost z čerpání dotací a dalších podmínek pro jejich získání výhodou, ale není podmínkou, povědomí o zákonu 137/2006Sb. o veřejných zakázkách výhodou, ale není podmínkou, ekonomické a právní povědomí výhodou, ale není podmínkou, analytické schopnosti, spolehlivost, pečlivost, komunikativnost, důslednost, vysoké pracovní nasazení, flexibilita, ŘP sk. B.
NABÍZÍME: perspektivní a zajímavou práci v příjemném prostředí na dobu určitou 12 měsíců s možností uzavření HPP na dobu neurčitou, možnost dalšího vzdělání - semináře, školení vč. profesního růstu ze specialisty junior na pozici senior, flexibilní pracovní doba, zázemí nově vybudované kanceláře v centru města, nadstandardní výbava pro pracovní pozici - PC, mobilní telefon, buffé přímo v kanceláři, zaměstnanecké výhody - příspěvky na stravování, motivační složky odměn dle nadstandardních výkonů, úzká spolupráce s majitelkou firmy a s úspěšným kolektivem v dotačním managementu. Místo výkonu práce: Boskovice - 5 min. docházková vzdálenost od autobusové zastávky a 15 min. vlakové nádraží.
Motivační dopis a životopis zasílejte na e-mail: karaskova@europroject.cz a do předmětu e-mailu uveďte "Junior projekt manažer", kontaktní osoba: Bc. Michaela Karásková, mob. 774134794 - volat PO-PÁ 8.00-17.00 hod.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  358593280

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/358593280

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Milana Štěpánková

Zdroj:  Úřad práce