Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Konstruktér

09.02.2017

Společnost Qres Technologies organizační složka - Czech hledá nové zaměstnance na pozici Konstruktér v lokalitě Hlušovice.

Zaměstnavatel Qres Technologies organizační složka - Czech
Adresa pracoviště Okružní 92
783 14 Hlušovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.6322971, 17.3327332
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konstruktér podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní

Další informace
Pracoviště: Okružní 92, Hlušovice.
Náplň práce: Spolupráce s týmem výzkumu a vývoje na vývoji nových produktů, zdokonalování existujících inkjet tiskáren a jim příbuzných produktů, řešení technických problémů, poskytování technické podpory pro výrobu a servisní oddělení, podílení se na všech fázích vývoje produktu od prototypu až po finální výrobek, dohlížení na postupy při sestavování a testování prototypů a nových výrobků, spolupráce s týmem strojních inženýrů na vývoji nových konceptů a vylepšení, v rámci produktového portfolia, spolupráce s nákupním oddělením při řešení dodavatelských problémů mechanických komponentů pro prototypy a produkty, výběr a kvalifikace dodavatelů mechanických komponentů, sledování aktuálních technologických a průmyslových trendů.

Popis práce: Tvorba 3D modelů a technických výkresů v CAD software, tvorba technické dokumentace, spolupráce se servisním oddělením, řízení procesu testování produktů a jeho jednotlivých částí.

Požadavky: Vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání s maturitou, zaměření, obor studia - Technické, strojírenství, zkušenosti s jemnou mechanikou výhodou, znalost konstrukčního programu Inventor výhodou, schopnost domluvit se o pracovních záležitostech v anglickém jazyce, schopnost odolávat stresu, samostatnost, flexibilita, spolehlivost.

Nabízíme: Zajímavou práci v přátelském kolektivu a dynamicky rozvíjející se společnosti, pružnou pracovní dobu, zaměstnání v mezinárodní společnosti.

Neočekáváme, že kandidát bude mít ihned veškeré znalosti a dovednosti, které požadujeme. Do velké míry rádi nového zaměstnance zaučíme a způsob spolupráce může být individuálně nastaven, zejména v případě studentů. Určující jsou zejména schopnosti, nasazení a výsledky.
V případě zájmu zašlete Vaše CV a stručné představení POUZE na recruitment@qrestech.com

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  359308800

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/359308800

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Qres Technologies organizační složka - Czech

Zdroj:  Úřad práce