Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Strážník městské policie

18.10.2018

Společnost Město Jindřichův Hradec hledá nové zaměstnance na pozici Strážník městské policie v lokalitě Jindřichův Hradec.

Zaměstnavatel Město Jindřichův Hradec
Adresa pracoviště Klášterská 135
377 01 Jindřichův Hradec
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.1474814, 15.0018975
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi strážník podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Požadavky:
- občan ČR starší 21 let; střední vzdělání s maturitní zkouškou; bezúhonnost (posuzuje se dle požadavku zákona o obecní policii a zákona o střelních zbraních a střelivu, zbrojní průkaz sk. D výhodou); spolehlivost (minimálně v rozsahu § 4b zákona o obecní policii); zdravotní způsobilost (předpoklady se posuzují zdravotní prohlídkou a fyzickými stesty) a duševní způsoilost (předpoklady se posuzují na základě psychologického vyšetření); ŘP sk. B; komunikační schopnosti, úroveň vystupování a jednání s lidmi, flexibilita, schopost a ochota se dále vzdělávat.

Pracovní náplň, specifikace pracovního místa:
- zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku dle zákona o obecní policii a zvláštních právních předpisů se zaměřením na: odhalování protiprávníh deliktů; ochrana bezpečnosti osob a majetku; dodržtování občanského soužití; dodržování obecně závazných vyhlášek a nařízení obce; provádění dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu; dodržování ostatních právních předpisů o ochraně veřejného pořádku; podílení se na prevenci kriminality.

Platové zařazení - nástupní 5. plat. třída; plat se stanoví na základě zákona č. 262/2006 Sb., a dalších prováděcích předpisů.

Předpoklady k podání přihlášky:
Přihlášku může podat občan, který splňuje výše uvedené předpoklady pro danou pracovní pozici - na podatelně MěÚ J. Hradec nebo zaslat na adresu: Městská policie, Masarykovo nám. 168, 377 22 Jindřichův Hradec 2.

Obsah přihlášky:
Přihláška musí obsahovat jméno, příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu (též skutečného, pokud se uchazeč zdržuje na jiné adrese než je místo úředně hlášeního trvalého bydliště), telefonní a e-mailový kontakt, datum a podpis uchazeče o zaměstnání.
K přihlášce je třeba připojit:
- pracovní a osobní životopis psaný vlastní rukou; výpis z Rejstříků trestů ne starší více než 3 měsíce (lze doložit i dodatečně); ověřenou kopii vysvědčení z posledního ročníku základní školy - z osmé nebo deváté třídy.
Přihláška musí být doručena nebo dodána v zalepené obálce označené "Neotvírat - pracovní pozice strážník MěPo."

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  361445120

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/361445120

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Jindřichův Hradec

Zdroj:  Úřad práce