Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer/ka kvality

06.04.2017

Společnost KUBOUŠEK EU holding a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer/ka kvality v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel KUBOUŠEK EU holding a.s.
Adresa pracoviště Lidická tř. 1937
370 07 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9414302, 14.4639257
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Požadujeme: min. SŠ vzdělání technického směru (vhodné i pro absolventy, dlouhodobý program osobního rozvoje), praxe v oboru QMS, znalost legislativy a norem souvisejících s QMS výhodou, znalost z oboru metrologie výhodou, komunikativní znalost AJ, znalost NJ výhodou, ŘP sk. B, pokročilé znalosti práce s PC (především MS Office), analytické myšlení, orientace na zákazníka, zaměření na cíle a výsledky, flexibilitu, komunikativnost, odolnost vůči stresu.
Náplň práce: řízení systému kvality (QMS) - proces budování, udržování, optimalizace a rozvoje systému kvality dle norem ISO nebo odvětvových standardů, organizace a řízení interních auditů ve skupině, provádění analýz neschod v procesech, organizace a řízení aktivit PDCA a návrhů na zlepšení, zodpovědnost za soulad firemní dokumentace QMS s platnou legislativou a požadavky certifikačních orgánů, zodpovědnost za komunikaci s certifikačními orgány, metodické řízení v oboru QMS.
Nabízíme: pozice ve stabilní a silné společnosti, práce na hlavní pracovní poměr, dynamický zavedený tým profesionálů, možnost kariérního a profesního růstu, propracovaný systém dalšího vzdělávání, motivační finanční ohodnocení, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na pojištění dopovědnost a další firemní benefity.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  367880960

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/367880960

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KUBOUŠEK EU holding a.s.

Zdroj:  Úřad práce