Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer prodeje pro německy hovořící teritoria

26.04.2017

Společnost BRISK Tábor a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer prodeje pro německy hovořící teritoria v lokalitě Tábor.

Zaměstnavatel BRISK Tábor a.s.
Adresa pracoviště Vožická 2068
390 02 Tábor
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.415537, 14.685736
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Požadavky na uchazeče: znalost mezinárodního obchodu, znalost německého jazyka na úrovni B2 podmínkou, technické znalosti a zkušenosti z oblasti automotive jsou výhodou, znalost anglického jazyka výhodou kandidáta, schopnost týmové spolupráce, silná orientace na zákazníka, Výborné komunikační, prezentační a organizační dovednosti, Ochota cestovat.
Co Vám můžeme nabídnout? Zapojení do světového obchodu na poli automotive - více jak se 70 zeměmi na všech 5 kontinentech, spolupráce především s německým koncernem VW, ale i dalšími prvovýrobními zákazníky, vedení jednání včetně technických specifikací, Rozmanitá práce od průzkumu trhu, propojení s marketingem a vývojovou činností, přes samotný průběh obchodního případu, logistiku až o péči o stávající klienty, Provádění prezentace výrobků společnosti na výstavách a propagačních akcích,
Pokud Vás tato nabídka zaujala, máte šanci se v naší dynamicky se rozvíjející společnosti prosadit a profesně růst. Svou prací budete aktivně ovlivňovat stabilitu a expanzi firmy a vaše pracovní výsledky budou mít přímý vliv na váš finanční příjem. Výhody: podnikové stravování, dovolená navíc, podnikový lékař a zubař v areálu společnosti, odměny za pracovní výročí, odměny za zlepšovací návrhy a sleva v podnikové prodejně, penzijní připojištění.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  370639104

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/370639104

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti BRISK Tábor a.s.

Zdroj:  Úřad práce