Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Seřizovač vstřikolisů senior/ junior

19.07.2019

Společnost HOEKO - Automotive s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Seřizovač vstřikolisů senior/ junior v lokalitě Jiřice.

Zaměstnavatel HOEKO - Automotive s.r.o.
Adresa pracoviště  251
396 01 Jiřice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.550609, 15.3266489
Úvazek třísměnný provoz
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Náplň práce: seřizování, opravy a preventivní údržba lisů, výměna forem, diagnostika chyb v procesu vstřikování s podporou technologa, dohled nad výrobním procesem ve spolupráci se směnovým mistrem.

Požadujeme: min. výuční list popř. zkušenosti v technickém oboru, orientace v technické dokumentaci, zodpovědnost, manuální zručnost, zájem o práci a ochotu na sobě pracovat.

Nabízíme: podporu při zapracování pod dohledem zkušeného kolegy, praxe na různých pozicích během zkušební doby (obsluha lisu, příprava granulátu, postupně podpora seřizovače při přehazování forem). V případě spokojenosti s pracovním výkonem nabízíme zajištění odborných kurzů pro seřizovače pro různé typy vstřikolisů ENGEL, KRAUSS MAFFEI (formou kvalifikační dohody), příležitost získat vazačský a jeřábnický průkaz s naší podporou, moderní a čisté pracovní prostředí.

Zaměstnanecké výhody: stravenky, placené volno navíc, příležitost kariérního růstu, investice do zaškolení, motivující mzdu dle zkušeností, bonus za výkon, příplatek na noční směnu 15%

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  373363712

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/373363712

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti HOEKO - Automotive s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce