Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Specialista IT/IS pro výrobní závod Jevíčko

31.05.2017

Společnost REHAU s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Specialista IT/IS pro výrobní závod Jevíčko v lokalitě Jevíčko.

Zaměstnavatel REHAU s.r.o.
Adresa pracoviště Biskupická 781
569 43 Jevíčko
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.635105, 16.718624
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 28 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání v oboru informatiky nebo technického zaměření, komunikativní znalost NJ nebo AJ podmínkou, zkušenosti se správou serverů a počítačové sítě ve velké výrobní organizaci výhodou, zkušenosti s MS Windows Server a MS Windows 7 a 10, pokročilá znalost MS Office 2007 nebo vyšší, znalost a správa výrobních informačních systémů výhodou (EDI, RFID), organizační, koordinační schopnosti, časová flexibilita, samostatnost, spolehlivost, klientský přístup, schopnost týmové práce, ŘP sk. B, ochota ke služebním cestám.

Pracovní náplň: správa počítačových sítí, serverů, PC, tiskáren a telefonní ústředny, správa a instalace informačních systémů a programového vybavení, provádění IT/IS školení uživatelů, podpora uživatelů při operativních problémech s IT/IS, aktivní spolupráce s ostatními členy IT/IS oddělení v CZ i zahraničí, zástup v době dovolených
Motivující finanční ohodnocení, pružná pracovní doba, 13. mzda, 5 týdnů dovolené, příspěvek na dopravu dle vzdálenosti až 12 000 Kč/rok, firemní kantýna - příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění 6 000 Kč/rok, finanční příspěvek k významným životním událostem (svatba, narození dítěte), podpora volnočasových aktivit.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  376123392

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/376123392

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti REHAU s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce