Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Programátor ERP

23.06.2017

Společnost Gatema s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Programátor ERP v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Gatema s.r.o.
Adresa pracoviště Průmyslová 2503
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4953133, 16.6426399
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi programátor podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. Nástup: ihned nebo dle domluvy.
Chcete programovat informační systém? Jste analytický, zodpovědný a samostatný člověk? Vyhovuje vám pružná pracovní doba? Hledáte stabilní společnost, s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup?
Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tako pracovní nabídka přímo pro Vás.
Vybraný úspěšný kandidát bude ZODPOVĚDNÝ za: analýzu potřeb zákazníka, odhad náročnosti zakázky, návrh a tvorbu nového SW, testování a ověření vytvořeného SW, komunikaci s konzultanty, obchodníky.
POŽADUJEME: VŠ vzdělání, znalost jazyka SQL, znalost programovacího jazyka Delphi či Visual Studia, ŘP sk. B, praxe v oboru informačních systému velkou výhodou, časovou flexibilitu, základní komunikační znalosti AJ, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, sebekontrola, schopnost učit se novým věcem / postupům.
NABÍZÍME: zajímavou a tvůrčí práci na hlavní pracovní poměr, pružnou pracovní dobu, motivační finanční ohodnocení, přátelský kolektiv a moderní pracovní prostředí, zázemí stabilní, silné společnosti s velkým potenciálem a tahem na zaměstnance, zajímavé a motivující platové ohodnocení, řadu benefitů (sick days, profesní vzdělávání, stravování s příspěvkem zaměstnavatele, jazykové vzdělávání, příspěvek na dopravu, mateřská školka, aj.), dlouhodobou spolupráci.
Mzda 20.000-40.000 Kč dle praxe a zkušeností.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat" posílejte na e-mail adresu: personalni@gatema.cz
Společnost Gatema a.s. si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát. Zasláním svých údajů uvedených v životopise a motivačním dopise dáváte souhlas, aby společnost Gatema a.s., Průmyslová 2503/2, Boskovice, 680 01, zpracovala vaše osobní údaje pro účely spolupráce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  379794688

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/379794688

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gatema s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce