Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technik údržby - elektromechanik

23.06.2017

Společnost Gatema s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Technik údržby - elektromechanik v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Gatema s.r.o.
Adresa pracoviště Průmyslová 2503
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4953133, 16.6426399
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 18 000 až 26 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi elektromechanik podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Práce s PC
Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - samostatné činnosti na elektrických zařízeních dle §6 vyhl. 50/78 Sb.

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. Nástup ihned nebo dle domluvy.
Jste ve fyzické kondici a jste manuálně zručný? Máte zkušenosti s údržbou strojů? Máte elektrotechnické vzdělání a platnou vyhlášku č.50/1978 Sb., § 6? Hledáte stabilní společnost s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup?
Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tako pracovní nabídka přímo pro Vás.
Vybraný úspěšný kandidát bude ve výrobě na divizi plošných spojů ZODPOVĚDNÝ za: dohled nad stavem výrobních zařízení, zajištění bezproblémového chodu výrobních zařízení, údržbu strojů, linek a zařízení ve výrobě, spolupráce na instalaci nových strojů, linek a zařízení a uvádění do provozu, preventivní prohlídky a kontroly strojů.
POŽADUJEME: SŠ; SPŠ nebo SOU elektro s maturitou, 1 rok praxe s údržbou strojů výhodou, platnou vyhlášku č. 50/1978 Sb., § 6, základní znalost práce na PC podmínkou, manuální zručnost, základní znalost AJ (SW výrobních linek jsou v AJ) výhodou, časovou flexibilitu (občasná práce o víkendu), samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, bezúhonnost, aktivní a pozitivní přístup k práci, schopnost učit se novým věcem / postupům.
NABÍZÍME: oporu v silné a stabilní společnosti, jistotu výdělku, výplatu vždy včas na účtu, čisté a bezpečné prostředí, stravování s příspěvkem zaměstnavatele, profesní a jazykové vzdělávání, příspěvek na dopravu - pro ty, kdo nejsou z Boskovic, firemní oblečení, sick days, věrnostní a zaměstnanecké benefity, zaškolení na novém pracovišti, zajímavé a motivující platové ohodnocení, dlouhodobou spolupráci, firemní školka.
Mzda 18.000-26.000 Kč dle praxe.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat" posílejte na e-mail adresu: personalni@gatema.cz
Společnost Gatema s.r.o. si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát. Zasláním svých údajů uvedených v životopise a motivačním dopise dáváte souhlas, aby společnost Gatema s.r.o., Průmyslová 2503/2, Boskovice, 680 01, zpracovala vaše osobní údaje pro účely spolupráce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  379795200

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/379795200

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gatema s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce