Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Servisní technik - opravář počítačů, notebooků, tabletů a telefonů

01.07.2017

Společnost EGLON s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Servisní technik - opravář počítačů, notebooků, tabletů a telefonů v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel EGLON s.r.o.
Adresa pracoviště Švédská 411
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.5935002, 17.249436
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 15 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi servisní technik podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Pracoviště: MTmobil, Švédská 12, Olomouc.
Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání v oboru elektro, dobrá znalost HW, SW, dovednost odpájení a připájení SMD a BGA součástek, minimálně základy angličtiny (pro orientaci v manuálech), pečlivost, svědomitost, samostatnost, praktické zkušenosti s pájením, měřením, rework BGA, znalost polovodičových součástek a schopnost diagnostikovat závadu, orientace v technické dokumentaci a logické myšlení.
Popis práce: Opravy mobilních telefonů, tabletů a notebooků - demontáž, diagnostika závady, výměny LCD a dotyků, výměny USB konektorů, nalezení vadných součástek na základní desce a jejich výměna. Znalost měření základními typy měřicích přístrojů. Dovednost odpájení a připájení SMD a BGA součástek. Zpětná montáž a test přístrojů po opravě. Všechny opravy je nutné provádět pečlivě a svědomitě.
Nabízíme: mzda 15.000,- až 40.000,- Kč/měsíc, dle výkonnosti, příjemné prostředí, práci v jednosměnném provozu (pracovní doba: Po-Pá 9-17).

Životopisy zasílejte POUZE na e-mail: info@mtmobil.cz. Zasláním životopisu do společnosti EGLON, s.r.o., dáváte souhlas ke zpracování, použití a uchování Vašich osobních dat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí až do odvolání. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  380896256

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/380896256

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti EGLON s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce