Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Konzultant ve stavebnictví

02.07.2017

Společnost Contract management, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Konzultant ve stavebnictví v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Contract management, a.s.
Adresa pracoviště Mrštíkova 399
460 07 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.762553, 15.051312
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konzultant podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Vzhledem k rozšiřování libereckého střediska hledáme nové kolegy/kolegyně na pozici konzultant, který bude součástí týmu zajišťující řízení stavebních projektů, a to jak ve fázi realizace projektu.
Náplň práce: zajištění informací o konkrétním stavebním projektu, komunikace s Objednatelem i Zhotovitelem, účast na jednáních a kontrolních dnech stavby, analýza a posuzování podkladů, tvorba požadovaných výstupů, administrace Změn během výstavby, administrace řízení stavebního projektu, administrace časových nároků Zhotovitele, zpracování expertních posudků, činnost v rámci projektového týmu, podpora projektového manažera.
Co požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání stavebního směru, praxe v oboru výhodou, anglický jazyk - mírně pokročilý, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič, zdravý selský rozum, smysl pro zodpovědnost, zdvořilé/asertivní vystupování, organizační a komunikační schopnosti, schopnost práce v týmu, samostatnost, rozhodnost, důslednost, preciznost, spolehlivost, uživatelskou znalost práce s MS Office, znalost MS Project výhodou.
Co nabízíme: možnost profesního růstu, možnost být součástí nového perspektivního odvětví stavebního trhu, podporu seberealizace, získávaní nových zkušenostní a znalostí v širším okruhu stavebnictví, adekvátní finanční ohodnocení
Moderní zázemí mladé, silné a dynamické společnosti. Flexibilní pracovní doba. Vzdělávací kurzy. Mobilní telefon, notebook, stravenky, multisport karta, sick days, home-office, 25 dní dovolené.
Hlásit se e-mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  381144832

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/381144832

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Contract management, a.s.

Zdroj:  Úřad práce