Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/-KA pro pokračování výstavby Kampusu UK v Hradci Králové

19.07.2017

Společnost Univerzita Karlova v Praze hledá nové zaměstnance na pozici PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/-KA pro pokračování výstavby Kampusu UK v Hradci Králové v lokalitě Hradec Králové.

Zaměstnavatel Univerzita Karlova v Praze
Adresa pracoviště Akademika Heyrovského 1203
500 03 Hradec Králové
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.2014808, 15.8358216
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 60 000 až 80 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer průměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/-KA pro pokračování výstavby Kampusu UK v Hradci Králové
- PP na dob uurčitou 1 rok s výhledem prodloužení smlouvy až do roku 2023, plný úvazek, termín nástupu ihned nebo dle dohody, místo výkonu práce: Hradec Králové.
- Předpokládaný nástupní plat dle zkušeností a praxe: 60 000 – 80 000 Kč.

- Náplň práce: koordinace přípravy projektové žádosti (velkého projektu s předpokládanými výdaji nad 50 mil. EUR) a aktivní účast na přípravě všech dokumentů k poskytnutí dotace z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (OP VVV), včetně případné realizace samotného projektu, vedení projektového týmu, dohled nad finančním řízení projektu, dohled nad přípravou a realizací veřejných zakázek, dohled nad realizací stavby (prostřednictvím koordinátora stavby), zpracovávání a aktualizace věcných a finančních analýz, koordinace a zajištění dalších relevantních činností souvisejících s projektovým a finančním řízením projektu, pravidelný reporting vedení Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové/Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové/Univerzity Karlovy, komunikace s Rektorátem Univerzity Karlovy a Lékařskou fakultou UK v HK, komunikace s poskytovateli dotace (např. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy apod.)., komunikace se zástupci Evropské komise a JASPERS, komunikace s dalšími relevantními úřady.

- Požadavky: VŠ vzdělání v magisterském studijním programu nejlépe ekonomického, právního nebo technického zaměření, praxe a zkušenosti v projektovém i finančním řízení investičních projektů (min. 5 let), zkušenosti a orientace v oblasti veřejných zakázek, kontrol a auditů evropských projektů, výborná znalost anglického jazyka (slovem i písmem), výborná znalost práce na PC (zejména MS Office: Word, Excel, PowerPoint), ovládání jednacího jazyka, bezúhonnost.

- Nabízíme: 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, pružná pracovní doba, možnost využití služeb Dětské skupiny Fafík (dětská skupina zřízená při Farmaceutické fakultě UK v HK), ČSOB motivační program (balíček nadstandardních výhod pro všechny zaměstnance), benefity Univerzity Karlovy (slevy a výhody pro zaměstnance UK u externích subjektů).

- Přihlášky se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami zasílejte poštou nebo doručte osobně do 11. 8. 2017 do 14.00 hodin na adresu:
Farmaceutická fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové, Ing. Lenka Vlčková - tajemnice, Akademika Heyrovského 1203/8, 500 05 Hradec Králové
- Obálku viditelně označte slovy „VŘ – projektový manažer“.
- Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich nebude Vaše přihláška úplná a nebude zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované pracovní místo. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
- Přihláška, vč. souhlasu k nakládání s poskytnutými osobními údaji, a detailní informace k doložení příloh jsou k dispozici na: http://www.faf.cuni.cz/Fakulta/Uredni-deska/Vyberova-rizeni/VR-Projektovy-manazer-pro-pokracovani-vystavby-Ka/

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  382791168

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/382791168

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Univerzita Karlova v Praze

Zdroj:  Úřad práce