Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/ka zákaznického servisu pro anglický trh

29.07.2017

Společnost FINIDR, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Referent/ka zákaznického servisu pro anglický trh v lokalitě Český Těšín.

Zaměstnavatel FINIDR, s.r.o.
Adresa pracoviště Lípová 1965
737 01 Český Těšín
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.736949, 18.584068
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Angličtina - Aktivní

Další informace
POŽADAVKY: SŠ/VŠ vzdělání; plynulou znalost AJ podmínkou (denní komunikace);rychlost, přesnost, pečlivost a zodpovědnost; výborné komunikační dovednosti, iniciativní přístup; reprezentativní vystupování, smysl pro týmovou práci; vhodné pro osoby OZP s možností docházení do firmy.
NÁPLŇ PRÁCE: denní komunikace v cizím jazyce se zákazníkem; denní komunikace s odděleními napříč firmou; zajištění průchodu zakázky firmou včetně kontroly podkladů; zápis a kontrola zakázek v softwaru; příprava podkladů pro smlouvy (nabídkový list, kalkulace, objednávky). NABÍZÍME: moderní pracovní prostředí, odpočinkové koutky; zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod. denně; dovolenou v délce 22 dní; čtvrtletní odměny, výkonnostní odměny, roční odměny a podíl na HV; možnost spojit kariéru s úspěšnou firmou, která tiskne knihy; jazykové a odborné vzdělávání; cvičení FyzioFIT zdarma; služby fyzioterapeuta; příspěvek na závodní stravování a občerstvení; příspěvek na penzijní připojištění; příspěvek na finanční poradenství;příspěvek k narození dítěte; firemní akce. Pracovní doba: 08:00 - 16:00.

Strukturované životopisy s uvedením názvu pozice zasílejte na adresu firmy nebo e-mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  384121600

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/384121600

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti FINIDR, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce