Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodní asistent/ka vhodné pro ozp

02.08.2017

Společnost KAMPI OFFICE GROUP, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní asistent/ka vhodné pro ozp v lokalitě Brno.

Zaměstnavatel KAMPI OFFICE GROUP, s.r.o.
Adresa pracoviště Kaštanová 489
620 00 Brno
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.155453, 16.649262
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 000 až 45 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi asistent průměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Práce s PC - základní dovednosti PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta

Další informace
Pokud Vás tato pozice zaujala, neváhejte nám zaslat strukturovaný životopis (i s fotografií) na adresu zamestnani@kampioffice.cz

Náplň práce: obchodní asistent/ka má za úkol administrativní, telefonickou, materiální i konzultantskou podporu několikačlenného obchodního týmu v dané oblasti. Po zapracování se stane vedoucím skupiny, který plně zodpovídá za výkon skupiny. Řídí ji a úkoluje, plánuje schůzky, vyhodnocuje každodenní práci, zpracovává nabídky a výběrová řízení. Dosažené výsledky reportuje vedení společnosti.
Požadujeme lidsky příjemného, upovídaného kolegu či kolegyni, kteří by se chtěli realizovat v něčem smysluplném. Uvítáme pozitivní přístup, výborné komunikační dovednosti, spolehlivost a cílevědomost. Uživatelské znalosti práce v MS Office a Internetu podmínkou. Praxe a zkušenosti s podobným typem práce výhodou.
Nabízíme hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, nadstandardní platové ohodnocení (fixní mzdu s neomezeným motivačním růstem, provizi z dosažených výsledků a pravidelné finanční bonusy navíc), služební mobil bez omezení i k soukromým účelům, pravidelná školení a firemní akce, propracovaný systém vzdělávání a tréninků na zlepšení komunikačních dovedností. Až 4 dny volna navíc. Zaměstnanecké slevy. Průběžné zvyšování profesních znalostí - pozice s kariérním postupem. Možnost úpravy pracovní doby. Práci pro českou firmu, kde se můžete realizovat i přímo ovlivnit dění. VELKÉ KONKURENČNÍ VÝHODY! Příjemné pracovní prostředí s výhodnou dopravní dostupností.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  384444160

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/384444160

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KAMPI OFFICE GROUP, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce