Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor (junior)

02.09.2017

Společnost IT STUDIO s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor (junior) v lokalitě Brno.

Zaměstnavatel IT STUDIO s.r.o.
Adresa pracoviště Botanická 554
602 00 Brno
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.209944, 16.598941
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi programátor podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor
Kdo jsme
Specializujeme se na tvorbu eshopů a webovek, klientům nabízíme i marketingovou podporu jejich projektů. Už dávno nejsme „garážová“ firma, máme spoustu zkušeností, rosteme a rozvíjíme se, ale nejsme korporát. Pořád k sobě máme blízko, názor jednotlivců je u nás slyšet. Umíme vzít za práci, ale taky se umíme pochválit, když se nám něco povede a společně své úspěchy oslavit. Nemáme žádné motto ani slogan, nebudeme ti hned na úvod tvrdit, že jsme výjimeční. Ale jsme, práce nás baví, máme radost, když se nám daří a když se daří našim klientům. ?
Koho hledáme
Kolegu, který bude mít odvahu programovat velké eshopy, ovládá PHP, má zkušenosti s JS, jQuery, My SQL, Symfony 2 a má ambice se dále rozvíjet a učit. Hodí se i analytické a komunikační schopnosti, naši projekťáci budou sice tvůj Matrix bránit a dělat ti štít, abys měl klid na svou práci, občas ale bude nutné, abys s klienty komunikoval přímo ty.
U nás si moc neodpočineš, nebudeš mít čas zewlovat, budeš muset máknout a tvá práce nebude rutinní zašívárna, ale zase budeš mít radost z velkých projektů, co se povedou, budeš mít vliv na důležité věci, rozumného šéfa, kterého zajímá tvůj názor a připomínky, jenom ale nemá rád negativisty, co místo aby hledali cestu jak, hledají důvod, proč ne.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  384683264

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/384683264

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti IT STUDIO s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce