Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodní reprezentant/ka vhodné pro OZP

11.08.2017

Společnost KAMPI OFFICE GROUP, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní reprezentant/ka vhodné pro OZP v lokalitě Brno.

Zaměstnavatel KAMPI OFFICE GROUP, s.r.o.
Adresa pracoviště Kaštanová 489
620 00 Brno
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.155453, 16.649262
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 18 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Pokud Vás tato pozice zaujala, neváhejte nám zaslat strukturovaný životopis (i s fotografií) na adresu lenka.vasinkova@kampioffice.cz.

Náplň práce: obchodní reprezentant/ka reprezentuje firmu u zákazníků firmy zpravidla při osobních jednáních. Z počátku má za úkol především akvizici nových zákazníků a s osvojením obchodních dovedností i péči o stávající odběratele v daném regionu. Spolupracuje s ostatními členy obchodního týmu, vytváří osobní vazby se zákazníky a podílí se na budování dobrého jména firmy.

Požadujeme: kvalitního a lidsky příjemného, upovídaného kolegu či kolegyni, který se chce realizovat v něčem smysluplném. Uvítáme pozitivní přístup, výborné komunikační dovednosti, spolehlivost a cílevědomost. Uživatelské znalosti práce na PC (Ms Office a Internet) a řidičský průkaz sk B podmínkou. Praxe a zkušenosti s podobným typem práce výhodou.

Nabízíme: Hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, nadstandardní platové ohodnocení (s neomezeným motivačním růstem dle výkonu a dosažených výsledků), různé finanční bonusy v průběhu roku, až 4 dny volna navíc, mobilní telefon s neomezeným tarifem, služební vůz k dispozici i pro soukromé užívání, důkladné zaškolení. Po zapracování možnost volné pracovní doby nebo homeoffice. Práci pro českou firmu, kde pod přímým vedením majitele firmy můžete dění ve firmě skutečně ovlivňovat, seberealizovat se a profesně růst. VELKÉ KONKURENČNÍ VÝHODY! Příjemné pracovní prostředí s výhodnou dopravní dostupností.

Nadstandardní platové ohodnocení (s neomezeným motivačním růstem dle výkonu a dosažených výsledků), různé finanční bonusy v průběhu roku, až 4 dny volna navíc, mobilní telefon s neomezeným tarifem i služební vůz k dispozici i pro soukromé užívání. Po zapracování možnost volné pracovní doby nebo home office.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  385643520

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/385643520

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KAMPI OFFICE GROUP, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce