Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer údržby a servisu

12.08.2017

Společnost Gatema s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer údržby a servisu v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Gatema s.r.o.
Adresa pracoviště Průmyslová 2503
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4953133, 16.6426399
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. Nástup ihned nebo dle domluvy.
Máte prokazatelné zkušenosti s vedením lidí? Umíte do věcí vnášet systém a pořádek? Jste zkušený v práci s podnikovým informačním systémem? Hledáte stabilní společnost, s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup? Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tako pracovní nabídka přímo pro Vás.
Vybraný úspěšný kandidát bude ZODPOVĚDNÝ za: vedení, organizace a motivace malého týmů pracovníků údržby a servisu, zajištění chodu všech výrobních zařízení, analýza a návrh řešení denní operativy - řešení nefunkčnosti a komplikace na linkách, plánování a zavádění pravidelné údržby do ERP, kontrola plnění termínů, dohled nad preventivní údržbou a prohlídkou strojů, zařízení, řízení nových projektů, instalaci nových zařízení a linek, spolupráce na zavádění do provozu, jednání s dodavateli linek, náhradních dílů, spolupráce s ostatními týmy ve výrobě.
POŽADUJEME: silnou dynamickou osobnost s přirozenou autoritou, zkušenosti s vedením a řízením lidí, systémové řízení servisu a údržby, dobré komunikační schopnosti, vyučení s maturitou, SŠ nebo SPŠ elektro, manuální zručnost, vztah k výrobě, ke strojům, časovou flexibilitu, uživatelskou znalost práce na PC, komunikační znalost AJ, ŘP. sk. B, samostatnost, zodpovědnost, rychlé rozhodování.
NABÍZÍME: práci na hlavní pracovní poměr, jazykové a profesní vzdělávání, stravování s příspěvkem zaměstnavatele, sick days, firemní mateřskou školku, podporu dojíždění, věrnostní a zaměstnanecký benefit, aj., zaškolení na novém pracovišti, zázemí stabilní, silné společnosti s velkým potenciálem, zajímavé a motivující platové ohodnocení, moderní pracovní prostředí, dlouhodobou spolupráci.
Mzda 25.000-35.000 Kč dle praxe a zkušeností.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat" posílejte na e-mail adresu: personalni@gatema.cz
Společnost Gatema a.s. si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát.
Zasláním svých údajů uvedených v životopise a motivačním dopise dáváte souhlas, aby společnost Gatema a.s., Průmyslová 2503/2, Boskovice, 680 01, zpracovala vaše osobní údaje pro účely spolupráce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  385809152

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/385809152

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gatema s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce