Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/-ka logistiky a nákupu s aj

13.08.2017

Společnost HALLA, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Referent/-ka logistiky a nákupu s aj v lokalitě Nové Město nad Metují.

Zaměstnavatel HALLA, a.s.
Adresa pracoviště Černčická 43
549 01 Nové Město nad Metují
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.3483895, 16.1265215
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné, osoby se zdravotním postižením s max. 2. stupněm invalidity a absolventy/-ky.
Pracovní náplň: komunikace se zákazníky v oblasti zajištění dopravy, jednání se stávajícími i novými dodavateli, jednání o obchodních podmínkách, zajišťování dovozu a nákupu materiálu do výroby, zjišťování termínů dodávky materiálu a informování zákazníků (v cizím jazyce - AJ).
Požadavky: SŠ vzdělání s maturitou, znalost anglického jazyka podmínkou (e-mailová a telefonická komunikace se zahraničními zákazníky), uživatelská znalost MS Office, znalost informačního systému K2 (SAP, Helios, ….) výhodou.
Zaměstnavatel nabízí: zajímavou práci v klimatizovaném a čistém prostředí, zaměstnanecké benefity - stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie, školení a jazyková výuka hrazená zaměstnavatelem, práci v jednosměnném provozu (pružná pracovní doba), občasná práce z domova, permanentka na cvičení (pro dospělého nebo dítě).
Kontakt - Bc. Bočková Michaela, tel.: 775 892 152 (od 07:00 hod. do 15:30 hod.), e-mail: kariera@halla.cz (zaslání životopisu) nebo osobně na adrese provozovny - Černčická 43, Nové Město nad Metují.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  386009344

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/386009344

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti HALLA, a.s.

Zdroj:  Úřad práce