Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Učitel/-ka ústavu lékařské biochemie - zástup za md

19.08.2017

Společnost Univerzita Karlova v Praze hledá nové zaměstnance na pozici Učitel/-ka ústavu lékařské biochemie - zástup za md v lokalitě Hradec Králové.

Zaměstnavatel Univerzita Karlova v Praze
Adresa pracoviště Šimkova 870
500 03 Hradec Králové
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.213714, 15.835106
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 19 900 až 26 400 Kč
Nabízený plat je pro profesi učitel podprůměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
UČITEL/-KA ÚSTAVU LÉKAŘSKÉ BIOCHEMIE
Děkan Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové vypisuje výběrové řízení na místo učitele/učitelky Ústavu lékařské biochemie s úvazkem 1,0 (zástup za mateřskou dovolenou):

- PP na dobu určitou, doba a nástup dle dohody, zástupu za mateřskou dovolenou,
- Požadujeme: ukončené magisterské vzdělání v oblasti lékařství, přírodovědecké, farmaceutické nebo chemické; předpoklady pro pedagogickou a vědecko-výzkumnou práci v oblasti biochemie; aktivní znalost anglického jazyka; schopnost týmové spolupráce; zdravotní způsobilost a morální bezúhonnost, výhodou: Praxe ve výzkumné laboratoři, zájem o doktorské studium.
- Nabízíme: Příspěvek na stravování, pružná pracovní doba, příspěvek na penzijní připojištění, systém slev na vzdělávání, sport a kulturu atd.
K řízení doložte: písemnou přihlášku; strukturovaný životopis; přehled o dosavadní praxi potvrzený zaměstnavatelem; ověřený doklad o VŠ vzdělání včetně osvědčení o státní zkoušce, vědecké a vědeckopedagogické hodnosti; přehled o odborné, vědecké a výzkumné činnosti včetně činnosti publikační; písemný souhlas (volnou formou) k využití osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů pro účely tohoto výběrového řízení.
Přihlášku do výběrového řízení spolu s přílohami zasílejte do 14. 9. 2017 na adresu: Lékařská fakulta UK v Hradci Králové, sekretariát děkana, Šimkova 870, 500 03 Hradec Králové.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  386702336

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/386702336

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Univerzita Karlova v Praze

Zdroj:  Úřad práce