Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Prodavač/ka mobilních telefonů a příslušenství

20.08.2017

Společnost Petr Valenta hledá nové zaměstnance na pozici Prodavač/ka mobilních telefonů a příslušenství v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Petr Valenta
Adresa pracoviště Zikova 736
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.5772409, 17.255333
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 16 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi prodavač podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Pracoviště: Zikova č.p. 736/1, Olomouc.
Do prodejny mobilních telefonů a příslušenství Mobil maják v pasáži supermarketu Albert Zikova v Olomouci, přijmeme pozitivního a ochotného prodavače/prodavačku. Tato pozice je vhodná i pro absolventy.
Náplň práce: prodej mobilních telefonů a příslušenství (obaly, kabely, nabíječky, baterie, atd...), komunikace se zákazníky, příjem a výdej reklamací/servisů, objednávání zboží u dodavatelů, výdej objednaného zboží zákazníkům, práce s online pokladním systémem, drobná výpomoc zákazníkům s nastavením telefonů, atd.
Požadujeme: příjemné a ochotné vystupování, komunikační schopnosti, schopnost se rychle učit, dobrou znalost práce s počítačem a vyhledáváním na internetu, základní orientaci v oblasti mobilních telefonů, pozitivní přístup.
Nabízíme: Nástupní plat 16.000 až 25.000 Kč podle zkušeností + bonusy za výsledky. Práci na hlavní pracovní poměr (možnost i zkráceného úvazku), služební mobilní telefon i pro soukromé účely, zázemí firmy s více než 12-letou historií prodeje MT a příslušenství v Olomouci, práci v pozitivně naladěném kolektivu, možnost růstu na pozici vedoucí/ho prodejny.
První kontakt POUZE telefonicky nebo mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  386764032

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/386764032

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Petr Valenta

Zdroj:  Úřad práce