Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Dopravně technický náměstek/náměstkyně

19.08.2017

Společnost Městský dopravní podnik Opava, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Dopravně technický náměstek/náměstkyně v lokalitě Opava.

Zaměstnavatel Městský dopravní podnik Opava, a.s.
Adresa pracoviště Bílovecká 1127
747 06 Opava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.919673, 17.911148
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
KO: Očadlíková Jarmila, tel.: 553 759 066, e-mail: jocadlikova@mdpo.cz. Přihlášku zašlete na uvedenou emailovou adresu nebo na adresu společnosti. Termín ukončení pro přihlášky do výběrového řízení je 15.9.2017. Na zalepené obálce uvádějte tiskacím písmem „Výběrové řízení – pozice dopravně technický náměstek/náměstkyně Městského dopravního podniku Opava, a.s. –„ NEOTVÍRAT.“
Přihláška musí obsahovat:
kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; motivační dopis a profesní životopis.
K přihlášce přiložte prosím níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji:
„Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu dat uvedených v zaslaném životopise společnosti MDPO, a.s., Bílovecká 98, 747 06 Opava, IČ 64610250 dávám souhlas k jejich zpracování a uchování v databázi kandidátů“.
Nástup: 1.12.2017, pracoviště: Bílovecká 98, Opava.
Kvalifikační předpoklady a požadavky na uchazeče:
SŠ/VŠ vzdělání technické nebo obor řízení dopravy; praxe na obdobné pozici minimálně 5 let; znalost legislativy - zákon č.111/1994 Sb., o silniční dopravě, zákon č. 266/1994 Sb., o dráhách a ostatní + související legislativní normy; základní orientace v dotačních programech výhodou; analytické schopnosti, strategické plánování, komunikativnost, schopnost vést a motivovat lidi, kreativní a proaktivní přístup k práci, koncepční myšlení; ekonomické zkušenosti v oblasti dopravy výhodou.
Náplň práce: zodpovídá za činnost související s provozem městské hromadné dopravy provozované trolejbusovou a autobusovou trakcí. Zodpovídá za zpracování a realizaci rozvoje dopravní činnosti společnosti v rámci marketingu společnosti. Zodpovídá za maximální efektivnost a hospodárnost celého dopravního procesu. Komunikuje s dopravním úřadem. Komunikace se zástupci samospráv a ostatními obchodními partnery.
Řídí a zodpovídá za činnost: Provozu MHD; Údržby vozidel MHD; Metrologa; Údržby trolejového vedení; Energetiku; PO; bezpečnost práce.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  386777600

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/386777600

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Městský dopravní podnik Opava, a.s.

Zdroj:  Úřad práce