Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Administrátor/-ka technické a zákaznické dokumentace

20.08.2017

Společnost Farmet a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Administrátor/-ka technické a zákaznické dokumentace v lokalitě Česká Skalice.

Zaměstnavatel Farmet a.s.
Adresa pracoviště Jiřinková 276
552 03 Česká Skalice
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.394981, 16.035398
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 000 až 23 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi administrátor podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení na dobu neurčitou. Pozice je vhodná i pro absolventy/-ky.
Náplň práce: tvorba technické, zákaznické a obchodní dokumentace (návody, katalogy, informační listy); tvorba reportů, statistik, prezentací; provádění rozborů pracovních činností; příprava podkladů pro nadřízeného zaměstnance; péče o návštěvy, zajištění občerstvení; zajišťování kancelářských potřeb; archivace dokumentů.
Požadavky: vzdělání SŠ, VŠ strojní, technické; znalost AutoCad, Autodesk Inventor nebo Solid Works nebo podobný program; znalost AJ nebo RJ výhodou; řidičský průkaz sk. B; praxe v oboru vítána; samostatnost; komunikativnost; dobrá znalost práce na PC.
Zaměstnavatel nabízí: zázemí dynamicky se rozvíjející společnosti; příjemné pracovní prostředí; motivující finanční ohodnocení; prostor pro seberealizaci, iniciativu a profesní růst; příspěvek na dopravu a stravování; 5 týdnů dovolené; příspěvek na životní pojištění, jazykové kurzy a další.
Kontakt - Mgr. Kudrnovská Kateřina, e-mail: k.kudrnovska@farmet.cz (zaslání životopisu), tel.: 491 450 128 (od 06:00 hod. do 14:30 hod.).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  386991872

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/386991872

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Farmet a.s.

Zdroj:  Úřad práce