Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodní manažer/ka - vratové systémy, stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy

23.08.2017

Společnost SUN SYSTEM s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní manažer/ka - vratové systémy, stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy v lokalitě Veselí nad Moravou.

Zaměstnavatel SUN SYSTEM s.r.o.
Adresa pracoviště Ostrožská 220
698 01 Veselí nad Moravou
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.963994, 17.3945977
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracoviště: Ostrožská 220, 698 01 Veselí nad Moravou. Požadujeme. ŘP, cestujeme po celé ČR, praxe v oboru stínící a garážové techniky (výhodou), logické a technické myšlení - někdy je potřeba zapojit i selský rozum, příjemné vystupování - budeš přeci jen u koncových zákazníků, zodpovědnost - odvedená práce je i tvá vizitka, pečlivost a samostatnost - to je důležité, žádný dohled pro Tebe nemáme zajištěný, schopnost a zájem učit se novým věcem - je třeba držet krok s dobou, časová flexibilita - někdy se práce protáhne, jindy je potřeba začít dřív, dobrý zdravotní stav. Přednost mají uchazeči s praxí - praxe v oboru stínící a garážové techniky vítána, ale pokud je chuť, odhodlání, napiš nám a přijď se nám taky ukázat.
Pracovní náplň: komunikace se zákazníkem prostřednictvím telefonu, emailu nebo schůzek. Flexibilní pracovní doba na základě schůzek u zákazníka nebo na pobočce. Návrh, konzultace a zaměření našich produktů u zákazníka. Aktualizace cenových nabídek a vytváření objednávek v systému Soft-4-Sale. Zadávání zboží do výroby a zodpovědnost za dodržení termínu realizace. Zodpovědnost za daný region a showroom.
Nabízíme následující: nadstandardní platové ohodnocení s transparentními podmínkami bez horní hranice, možnost odborného růstu a speciálních školení od profesionálů, služební automobil pro soukromé účely a mobilní telefon s neomezeným tarifem, práci na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíce, stabilní společnost fungující přes 20 let, která je lídrem na trhu ve svém oboru, různé firemní benefity (stravenky, příspěvky, školení, odměny a další), v případě potřeby vám zajistíme ubytování. Stravenky, telefon, počítač, slušební vůz.
Pokud máte o danou pozici zájem, tak nám zašlete Váš životopis na sunsystem@sunsystem.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  387507712

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/387507712

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti SUN SYSTEM s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce