Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Seřizovač/-ka - obsluha strojů

23.08.2017

Společnost HALLA, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Seřizovač/-ka - obsluha strojů v lokalitě Nové Město nad Metují.

Zaměstnavatel HALLA, a.s.
Adresa pracoviště Černčická 43
549 01 Nové Město nad Metují
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.3483895, 16.1265215
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 16 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi obsluha strojů podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Pracovní poměr na dobu neurčitou.
Jaká bude Vaše pracovní náplň: obsluha strojů na mechanické dílně ve výrobě, pravidelná i nárazová údržba strojů, výroba komponentů pro kompletaci svítidel dle výkresové dokumentace, budete zodpovídat za funkčnost strojů ve výrobě, informovat kolegy o nastavení strojů.
Co od Vás zaměstnavatel očekává: SOU - vyučení v technickém oboru (strojírenství, elektro), znalost výkresové dokumentace, pečlivost, samostatnost, zodpovědnost, vedení menšího kolektivu výhodou, zkušenost se školením zaměstnanců výhodou, ochotu pracovat na 2 směny (pravidelná pracovní doba pondělí-pátek).
Co Vám zaměstnavatel nabízí: zaměstnání ve stabilní tuzemské společnosti, zajímavou a různorodou práci v klimatizovaném prostředí, finanční ohodnocení závislé i na kvalitě odvedené práce, firemní akce, politiku otevřených dveří, hrazená školení, zaměstnanecké benefity - stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie a odměny, teplé nápoje na pracovišti zdarma.
Kontakt - Bc. Bočková Michaela, tel.: 775 892 152 (od 07:00 hod. do 15:30 hod.), e-mail: kariera@halla.cz (zaslání životopisu) nebo osobně na adrese provozovny - Černčická 43, Nové Město nad Metují.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  387543808

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/387543808

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti HALLA, a.s.

Zdroj:  Úřad práce