Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Provozní pracovníci - pracovníci v sociálních službách

13.10.2017

Společnost Charita sv. Anežky Otrokovice hledá nové zaměstnance na pozici Provozní pracovníci - pracovníci v sociálních službách v lokalitě Otrokovice.

Zaměstnavatel Charita sv. Anežky Otrokovice
Adresa pracoviště Moravní 936
765 02 Otrokovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.212763, 17.512059
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 14 500 až 20 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Požadavky: ukončené středoškolské vzdělání a akreditovaný rekvalifikační kurz (dle zákona o sociálních službách 108/2006 Sb.) na pozici pracovník v sociálních službách. Pokud kurz nemáte, lze do něj nastoupit v případě přijetí na pozici, zájem o bezdomoveckou problematiku, zručnost (umění jednoduchých oprav v domě), ŘP sk.B, základní obsluhu PC a orientaci v MS Office, odpovědnost, trestní bezúhonnost, loajalitu - k organizaci, kolegům i sobě, tak abychom to spolu vydrželi co nejdéle, praxe v oboru vítána, další vzdělání výhodou.
Náplň práce: zastupovat ve dvanáctihodinových směnách (2x denní, 2x noční, 4 dny volno) dle potřeb služby. A když ne, budete mít standartní osmihodinovou pracovní dobu v pracovní dny, budete dohlížet na dodržování domácího řádu služby Azylový dům a Noclehárna Samaritán, budete pomáhat uživatelům služby s řešením jejich nepříznivé sociální situace, realizovat jednoduché opravy, nakupovat a popojíždět s autem, spolupracovat a komunikovat s kolegy a dalšími organizacemi
Výhody: 5 týdnů dovolené, stravenky, půlroční odměny, vzdělávání

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  387556608

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/387556608

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Charita sv. Anežky Otrokovice

Zdroj:  Úřad práce