Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manager/ka nákupu a logistiky s aktivní AJ

21.12.2017

Pracovní agentura KM konsult s.r.o. hledá pro svého klienta kandidáty na pozici Manager/ka nákupu a logistiky s aktivní AJ v lokalitě Kroměříž.

Agentura KM konsult s.r.o.
Další nabídky této agentury »
Adresa Kaplanova 2836
767 01 Kroměříž
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.308549, 17.400952
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manager podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta

Další informace
pracoviště Kroměříž
- Náplň práce: nákup zboží a služeb dle platných interních předpisů a zajišťování operativního nákupu režijního a jiného materiálu, vedení databáze objednávek, zajištění včasných dodávek od dodavatelů výrobního materiálu a služeb, průběžná analýza dodacích podmínek u budoucích i současných dodavatelů, zajišťování veškeré činnosti nákupu u nových a potenciálních projektů, neustálé zlepšování zavedeného systému, vedení databáze potenciálních dodavatelů a komunikace s dodavateli, spolupráce při koordinaci výběrových řízení na služby a zboží, příprava a správa svěřené dokumentace (objednávky, žádanky, dodací listy, účetní doklady a jiné), management logistických procesů
- Požadujeme: VŠ / SŠ vzdělání technického nebo ekonomického směru, min. 2 roky praxe na obdobné pozici a zkušenost, znalost práce na PC (MS Office), podnikového SW (nejlépe QI), znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni.
- Nabízíme: možnost dalšího rozvoje a kariérního postupu , spolupráce na zajímavých a jedinečných projektech, přátelský pracovní kolektiv a další benefity
- Přihláška formou zaslaného životopisu na adresu: zdenek@kmkonsult.cz nebo kontaktu na tel. +420 777 776 355 p. Večerka. Po obdržení životopisu Vás bude kontaktovat personální oddělení a dohodne s Vámi další postup.
- Pracovní místo je zprostředk

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  387921152

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/387921152

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KM konsult s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce