Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Mzdový a finanční účetní pro rusky hovořící klientelu

08.02.2019

Společnost BANGO s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Mzdový a finanční účetní pro rusky hovořící klientelu v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel BANGO s.r.o.
Adresa pracoviště Vnější 920
141 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0510378, 14.4614043
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 13 350 Kč
Nabízený plat je pro profesi účetní podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Adresa: Vnější č.p. 920/30,Michle,141 00 Praha 41
Kontakt: Pošmura Zbyněk, e-mail: zbynek.posmura@bango.cz
- Komunikace na pracovišti probíhá v českém jazyce, pro další práci s klinty je nutná znalost ruského a anglického jazyka. Zaměstnavatel využívá výpočetní techniku s operačním systémem MacOs (není Windows)
Zaměstnanec musí ovládat práci v tomto operačním systému a v účetní software FlexiBee. Zaměstnanec nebude zaškolván na ovládání výpočetní techniky. Náplň práce: zpracování mezd, daňové evidence a účetnictví, zpracování podkladů na daňová přiznání k dani z příjmů.Pracovní doba volná, nepravidelná a dle zákonných termínů pro různá podání. není vyloučena práce o víkendech a svátcích. Jednání se zahraniční klientelou převážně v ruském jazyce. Jsme ochotni přijmout na pracovní pozici i ciince se zemí mimo EU. pokud splní výše uvedené podmínky a je schopen komunikovat česky na pracovišti a s klienty navíc ještě anglicky a rusky. Výše uvedený pracovní úvazek a hrubá mzda je jen orientační. Práce může být méně i více. Není vyloučeno rozšíření na vyšší úvazek. Zaměstnanec je odměňován podle procenta z fakturace klientům (úkolová mzda) a kavality odvedené práce (chybnost)

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  389010176

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/389010176

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti BANGO s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce