Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer prodeje pro Rusko

01.09.2017

Společnost BRISK Tábor a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer prodeje pro Rusko v lokalitě Tábor.

Zaměstnavatel BRISK Tábor a.s.
Adresa pracoviště Vožická 2068
390 02 Tábor
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.415537, 14.685736
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Požadavky na uchazeče: Znalost mezinárodního obchodu, Znalost ruského jazyka na úrovni B2 podmínkou, Technické znalosti a zkušenosti z oblasti automotive jsou výhodou, Znalost anglického nebo německého jazyka výhodou kandidáta, Schopnost týmové spolupráce, silná orientace na zákazníka, Výborné komunikační, prezentační a organizační dovednosti, Ochota cestovat.
Co Vám můžeme nabídnout: Zapojení do světového obchodu na poli automotive, spolupráce s předními ruskými automobilkami, Vytvoření vlastního portfolia zákazníků, Rozmanitá práce od průzkumu trhu, propojení s marketingem a vývojovou činností, přes samotný průběh obchodního případu až o péči o stávající klienty, Provádění prezentace výrobků společnosti na výstavách, propagačních akcích a školení dealerů, Komunikaci na nejvýznamnějších automobilových diskusních fórech v Ruské Federaci.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, máte šanci se v naší dynamicky se rozvíjející společnosti prosadit a profesně růst. Svou prací budete aktivně ovlivňovat stabilitu a expanzi firmy a vaše pracovní výsledky budou mít přímý vliv na váš finanční příjem, podnikové stravování, dovolená navíc, Podnikový lékař a zubař v areálu společnosti, odměny za pracovní výročí, odměny za zlepšovací návrhy a sleva v podnikové prodejně, penzijní připojištění. kontakt e-mailem - zaslání životopisu a motivačního dopisu

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  389232128

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/389232128

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti BRISK Tábor a.s.

Zdroj:  Úřad práce