Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer/ka obchodní skupiny

13.09.2017

Společnost SMS finanční poradenství, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer/ka obchodní skupiny v lokalitě Kyjov.

Zaměstnavatel SMS finanční poradenství, a.s.
Adresa pracoviště Masarykovo náměstí 17
697 01 Kyjov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.0101425, 17.1241138
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 40 000 až 80 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Pracoviště: Masarykovo nám. 17/6, 697 01 Kyjov. Vedení vlastního týmu a vyhledávání vhodných kandidátů na pozici produktového specialisty, příprava obchodních a finančních plánů pro svůj podřízený tým spolupracovníků, plnění plánů, a vizí společnosti, podpora a konzultace složitých řešení s vedením společnosti, kontrola kvality práce a dovedností specialistů při schůzkách, organizování odborných firemních prezentací pro stávající i potencionální klienty společnosti v dané lokalitě.
Hledáme uchazeče, který má ucelenou představu jak vést a motivovat tým spolupracovníků, charismatického člověka s citem pro manažerskou, organizační práci, komunikativního a cílevědomého jedince zvládajícího termíny a cíle společnosti, charakterního člověka podporujícího zdravou soutěživost v týmu specialistů. Možnost vlastního výběru spolupracovníků a jejich zapracování, profesionální manažerské školení na vysoké úrovní, certifikaci u ČNB, nadstandardní ocenění za Vaši práci manažéra (v průměru 60.000,- Kč plus bonusy a firemní benefity). Uchazeči zasílejte své životopisy na email: tomas.hertl@sms-as.eu . Telefon, notebook, mobilní tiskárna, osobní automobil.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  390958080

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/390958080

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti SMS finanční poradenství, a.s.

Zdroj:  Úřad práce