Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Projektant/projektantka pozemních staveb

20.01.2020

Společnost JURIS INVEST CONSTRUCTION, s. r. o. hledá nové zaměstnance na pozici Projektant/projektantka pozemních staveb v lokalitě Prostějov.

Zaměstnavatel JURIS INVEST CONSTRUCTION, s. r. o.
Adresa pracoviště Palackého 150
796 01 Prostějov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4703244, 17.1084392
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi projektantka podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
VHODNÉ PRO ABSOLVENTY. V případě zájmu nám zasílejte motivační dopis včetně strukturovaného profesního životopisu na email: kancelar@akondrysek.cz.
Prostějovská investiční developerská společnost hledá kolegu na pozici projektant/ka pozemních staveb (vhodné i pro absolventy)
Náplň práce: zpracování všech stupňů projektové dokumentace staveb v profesi pozemní stavby, projednávání dokumentace s investory a příslušnými orgány a organizacemi,
Očekáváme: VŠ nebo SŠ vzdělání, obor pozemní stavby, znalost práce v programu AutoCAD, CADKON a REVIT, praxe projektování v oboru výhodou, samostatnost, spolehlivost, schopnost týmové spolupráce a zájem učit se nové věci, komunikativnost a dobré vystupování, dlouhodobou spolupráci, řidičské oprávnění skupiny "B".
Nabízíme: zázemí stabilní společnosti, účast na zajímavých projektech různorodého rozsahu, podpora profesního rozvoje a vzdělávání, pružná pracovní doba, služební mobilní telefon, odpovídající finanční hodnocení, firemní benefity ve volitelném systému, práci v kanceláři v Prostějově i terénu při projektové přípravě, vzdělávací kurzy a školení, firemní akce.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  394089728

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/394089728

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti JURIS INVEST CONSTRUCTION, s. r. o.

Zdroj:  Úřad práce