Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


VRÁTNÝ / VRÁTNÁ (informátor / informátorka)

29.08.2019

Pracovní agentura AGP PLUS SERVICE s.r.o. hledá pro svého klienta kandidáty na pozici VRÁTNÝ / VRÁTNÁ (informátor / informátorka) v lokalitě Náchod.

Agentura AGP PLUS SERVICE s.r.o.
Další nabídky této agentury »
Adresa Dobrošovská 130
547 01 Náchod
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.414739, 16.171343
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 80 až 80 Kč
Nabízený plat je pro profesi vrátný podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Společnost AGP PLUS SERVICE s. r. o. přijme do týmu fyzické ostrahy v Náchodě kolegy/kolegyně na následující pracovní pozici: vrátný/-á (informátor/-ka) v objektu PRIMÁTOR - pivovar Náchod.

Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na neurčito, možnost zkráceného pracovního úvazku nebo práce na dohodu o provedení práce (DPP). Pracovní doba - denní a noční směny (05:30 - 15:30 hod.; 07:00 - 19:00 hod.; 19:00 - 07:00 hod.) nerovnoměrně rozvržené.
Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením s max. 2. stupněm invalidity.

Náplň práce: regulace vjezdu/výjezdu vozidel; kontrola a evidence dokladů; kontrola vozidel; kontrola nakládky/vykládky (činnost spojená se stáním na nákladní rampě); obchůzková činnost (včetně kontrol půdních a sklepních prostor ---> chůze po schodech); přepojování telefonických hovorů; organizace režimu návštěv; obsluha klíčového režimu; přehledová a informační činnost.

Požadavky: samostatnost, spolehlivost a zodpovědnost; výpis z rejstříku trestů; zdravotní způsobilost a dobrý fyzický stav; příjemné vystupování.

Zaměstnavatel nabízí: zaškolení, zácvik a pokračující výcvik; možnost kariérního růstu - zařazení na pozici vedoucí bezpečnostní směny, vedoucí ostrahy objektu; stravenky, příspěvek na ošatné, příplatek za práci v noci, o sobotách a nedělích, příplatek za práci ve svátek; pravidelné odměny; mzdu ve výši od 14.000,- Kč měsíčně ČISTÉHO za fond pracovní doby bez přesčasové práce; jistotu pravidelného příjmu vypláceného v souladu s právními přepisy; zázemí silné regionální společnosti.

Pro více informací volejte na tel.: 603 231 510 nebo zašlete životopis na e-mail: hana.krystofova@agpplus.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  394144256

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/394144256

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti AGP PLUS SERVICE s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce