Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný prodejce - outdoorové oděvy

01.05.2018

Společnost Šubrt CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Odborný prodejce - outdoorové oděvy v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Šubrt CZ s.r.o.
Adresa pracoviště Kněžskodvorská 2558
370 04 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9937061, 14.4743937
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi prodejce podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Odborný prodejce- outdoorové oděvy Šubrt cz s.r.o.
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti: poradenství zákazníkům, aktivní komunikace se zákazníky, zajištění běžného chodu oddělení (příjem a vybalování zboží, prodej, komunikace s dodavateli), drobná administrativa, objednávky zboží, komunikace s dodavateli
Zaměstnanecké výhody, benefity: zvyšování kvalifikace formou odborných školení, atraktivní zaměstnanecké slevy na nákup zboží/služeb z naší nabídky, motivující platové ohodnocení dle dosažených výsledků, zajímavé a dynamické zaměstnání, možnost učit se novým věcem, příjemné pracovní prostředí, až 5 týdnů dovolené, stravenky,možnost testování nových technologií a produktů.
Jsme přední prodejci v oblasti loveckých potřeb v ČR. Zastupujeme několik světových výrobců zde v ČR z oblasti nočního vidění, termovizních přístrojů,zbraní a oblečení. V nabídce máme mnoho výrobců oděvů z celého světa Fjall Raven, Meindl (obuv), Blaser, Deerhunter, Seeland, Harkila. Na trhu máme více jak 20 let zkušeností a přinášíme nové trendy/technologie na český trh.
Rádi u nás uvítáme schopné a pozitivní lidi, kteří jsou na stejné vlně jako my a kteří mají chuť se dále rozvíjet a posunovat věci dál.
Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním: SŠ vzděláním, Nástavbové/vyšší odborné vzdělání, Vysokoškolské vzdělání
Osobní předpoklady a dovednosti: aktivní přístup, příjemné vystupování, spolehlivost a zodpovědný přístup k práci, výborné komunikativní schopnosti, uživatelskou znalost práce s PC, samostatnost, pečlivost, důslednost, anglický/ruský/německý/francouzský jazyk výhodou, záliby kynologie, myslivost, IT, outdoorové aktivity výhodou, chtít na sobě pracovat a zlepšovat se, zbrojní průkaz výhodou, trestní bezúhonnost
Tato pozice je spíše vhodná pro ženy., Nástup možný ihned.
Životopis zasílejte na e-mail fsubrt@subrt.cz Váš životopis bude v následujících 5 pracovních dnech posouzen odpovědným pracovníkem. Jestliže se Vaše kvalifikační předpoklady budou shodovat s našimi potřebami, budeme Vás kontaktovat. Pokud od nás neobdržíte do stanoveného termínu žádnou zprávu, nepostupujete do dalšího kola výběrového řízení.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  394245376

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/394245376

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Šubrt CZ s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce