Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Primář radiodiagnostického oddělení

22.03.2019

Společnost NEMOS PLUS s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Primář radiodiagnostického oddělení v lokalitě Ostrov.

Zaměstnavatel NEMOS PLUS s.r.o.
Adresa pracoviště U Nemocnice 1161
363 01 Ostrov
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.311698, 12.958011
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 60 000 Kč
Nabízený plat je nadprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Společnost NEMOS PLUS provozující soukromé zdravotnické zařízení Nemocnici Ostrov přijme primáře radiodiagnostického oddělení.

Oddělení je umístěno v 1. patře Nemocnice Ostrov, je nelůžkové a provádí především diagnostická vyšetření (RTG, USG, CT, biopsie pod CT), ale i diapeutické výkony - radikuloterapie a
PRT - opichy nervových kořenů s okamžitou úlevou od bolesti páteře ve spolupráci s RHB oddělením a neurologickou ambulancí.

Nabízíme:
•dlouhodobou perspektivní spolupráci;
•individuální přístup při hledání optimální formy spolupráce;
•motivující nadstandardní mzdové ohodnocení;
•podporu vzdělávání a osobního rozvoje (nastavení individuálního vzdělávacího plánu: vzdělávání v problematice radiologie a zobrazovacích metod, manažerství ve zdravotnictví a další);
•realizaci v oboru;
• příspěvek na ubytování

Požadujeme:
•praxi v oboru min. 8 let;
•specializaci v oboru;
•profesionální přístup k plnění úkolů;
•loajalitu k zaměstnavateli;
•komunikativnost a vstřícnost;
•zdravotní způsobilost a bezúhonnost.

V rámci standardního systému zaměstnaneckých benefitů nabízíme dotované závodní stravování, slevy na kulturní, sportovní, relaxační a jiné akce.

Nástup dle dohody, pracovní poměr na dobu neurčitou, místo výkonu práce Ostrov.

Berete na vědomí, že od okamžiku odeslání Vašeho životopisu společnosti NEMOS PLUS s.r.o. se sídlem Na Florenci 2116/15, 11000 Praha 1, IČ: 47714913 / Nemocnice Ostrov, U nemocnice 1161, 363 01 Ostrov ("Společnost"), může tato Společnost, coby správce osobních údajů, zpracovávat Vaše osobní údaje obsažené v tomto životopisu za účelem vedení výběrového řízení. Váš životopis a osobní údaje v něm obsažené bude společnost zpracovávat po dobu trvání výběrového řízení.
V případě, že byste neuspěl(a) ve výběrovém řízení, může si Společnost a další osoby NEMOS PLUS s.r.o. na základě Vašeho souhlasu ponechat Váš životopis a zpracovávat v něm obsažené osobní údaje po dobu až 18 měsíců od ukončení výběrového řízení za účelem Vašeho možného budoucího oslovení ohledně uvolněného pracovního místa. Takto udělený souhlas můžete kdykoliv odvolat kontaktováním Společnosti.
Zasláním životopisu souhlasím s ponecháním mého životopisu pro účely kontaktu v případě uvolněného pracovního místa.
Společnost může osobní údaje z Vašeho životopisu zpracovávat automatizovaně i manuálně, a to jak vlastními silami, tak prostřednictvím určených zpracovatelů, jejichž aktuální seznam Vám Společnost poskytneme na vyžádání.
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte právo na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost osobních údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  395110400

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/395110400

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti NEMOS PLUS s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce