Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Samostatný technický pracovník/ pracovnice řízení jakosti

25.10.2017

Společnost UNIRON s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Samostatný technický pracovník/ pracovnice řízení jakosti v lokalitě Litultovice.

Zaměstnavatel UNIRON s.r.o.
Adresa pracoviště  262
747 55 Litultovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9038701, 17.7514287
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
KO: Pavelková Ivana, tel.: 602 831 839. Životopis zašlete na e-mail: pavelek@uniron.cz.
SŠ technického zaměření, praxe v oboru podmínkou, znalost přípravy dokumentace k vzorkování, zkušenosti s 3D měřícími přístroji, schopnost práce v týmu při řešení problémů, samostatnost, ochota učit se novému.
Platové podmínky: dohodou + prémiová složka, prac. poměr na dobu určitou s možností prodloužení na neurčito, pracoviště Litultovice, nástup: ihned.
Středoškolské vzdělání technického směru, praxe v oboru podmínkou, orientace v technické dokumentaci a výkresech podmínkou, výborná orientace v oblasti technických norem, znalost práce s měřidly podmínkou, znalost přípravy dokumentace k vzorkování. Zkušenost s 3D měřícími přístroji, Schopnost práce v týmu při řešení problémů, samostatnost, ochota učit se novému.
Popis pracovního místa: zajištění požadované kvalitativní úrovně vstupů, procesů a výstupů a organizace komplexního systému řízení jakosti; vyhodnocování jakosti a kvality výrobků, výkonů a služeb jiných výstupů; kontrola dokumentace ve výrobě; kontrola neshodných dodávek a testování reklamovaných dílů včetně reportů; účast na vzorkování nových i stávajícíchnástrojů; spolupráce s ostatními úseky výroby.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  396260864

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/396260864

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti UNIRON s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce