Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Mechatronik - oddělení údržby závodu Jevíčko

29.10.2017

Společnost REHAU s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Mechatronik - oddělení údržby závodu Jevíčko v lokalitě Jevíčko.

Zaměstnavatel REHAU s.r.o.
Adresa pracoviště Biskupická 781
569 43 Jevíčko
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.635105, 16.718624
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Němčina - Aktivní
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Požadujeme: SŠ vzdělání elektromechanického zaměření (mechatronik, automatizace, mechanik elektronik, automatizační technika apod.), znalost a zkouška vyhlášky 50/1978 Sb., §6, pokročilé znalosti a zkušenosti v oblasti strojírenství a automatizace výhodou, znalost pneumatiky, hydrauliky výhodou, znalost AJ nebo NJ na komunikativní úrovni (spolupráce na mezinárodních projektech), samostatnost při práci, systematický způsob práce, zodpovědnost, spolehlivost, týmová spolupráce, řidič. oprávnění sk. B.

Pracovní náplň: montáž a instalace komponentů a sestav jednoúčelových strojů a linek, montáž mechatronických komponent včetně funkčních zkoušek, pneumatické a elektrické instalace sestav, kompletace celého systému vč. periferních zařízení, korekce a tvorba jednoduchých programů, údržba PLC systémů (Simatic, Beckhofff), podílení se na automatizaci pracovišť.
Zajímavá a různorodá práce s velkým prostorem pro seberealizaci, 13. mzda, 5 týdnů dovolené + možnost 4 dodatečných dnů náhradního volna, pružná pracovní doba, příspěvek na dopravu dle vzdálenosti až 18 900 Kč/rok, firemní kantýna - příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění 6 000 Kč/rok, finanční příspěvek k významným životním událostem, jazykové kurzy, podpora volnočasových aktivit.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  396872448

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/396872448

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti REHAU s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce